Barcelona Villareal rahat geçti

La Liga'nın 11. hafta mücadelesinde Barcelona, Villarreal'i konuk etti. Katalan ekibi Neymar (2) ve Suarez'in golleriyle maçtan 3-0 galip ayrıldı ve puanını 27'ye yükseltti   Katalan ekibinde BATE Borisov maçında sakatlanan Ivan Rakitic kadroda yer almazk

Barcelona Villareal rahat geçti
La Liga'nın 11. hafta mücadelesinde Barcelona, Villarreal'i konuk etti. Katalan ekibi Neymar (2) ve Suarez'in golleriyle maçtan 3-0 galip ayrıldı ve puanını 27'ye yükseltti
 
Katalan ekibinde BATE Borisov maçında sakatlanan Ivan Rakitic kadroda yer almazken, Lionel Messi ve Rafinha da takım arkadaşlarını yalnız bırakmayı sürdürdü. Javier Mascherano da cezası nedeniyle sahada yoktu.
 
Maçın ilk yarısında Barcelona rakibi üzerinde önemli bir baskı kurmasına rağmen net fırsatlar yaratmakta zorlandı. Villarreal ise iyi savundu ve ani hücumlarla gol şansı aradı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor