Sokak ortasında darp edilen gazeteci o anları görüntüledi

Kadıköy'de kaçak sigara satan şahıslar tarafından hakarete uğrayan ve darp edilen gazeteci Adem Giden o anları cep telefonuyla görüntüledi.Kadıköy'de geçtiğimiz hafta kaçak sigara satan şahıslar tarafından hakarete uğrayan ve darp edilen dergi muhabiri Ad

Sokak ortasında darp edilen gazeteci o anları görüntüledi

Kadıköy'de kaçak sigara satan şahıslar tarafından hakarete uğrayan ve darp edilen gazeteci Adem Giden o anları cep telefonuyla görüntüledi.

Kadıköy'de geçtiğimiz hafta kaçak sigara satan şahıslar tarafından hakarete uğrayan ve darp edilen dergi muhabiri Adem Giden, o anları cep telefonuyla görüntüledi. Giden, bir marketten alışveriş yaptıktan sonra o bölgede kaçak sigara satan şahıslar tarafından önce hakarete uğradı, ardından da darp edildi. Gazeteci Giden, yaşadığı o anları anlattı.

Kadıköy'de bir haber çalışması yaparken saldırıya uğradığını belirten Adem Giden, "Bir basın mensubu olarak Kadıköy'de görevimi gerçekleştirmeye çalışırken kaçak sigaracılar tarafından hunharca darp edildim ve bunun acılarını hala üzerimde taşıyorum. Özellikle başımdan aldığım darbelerden dolayı geceleri uyuyamıyorum, bunun ağrısı çok fazla. Mesleğimde en çok ihtiyaç duyduğum işaret parmağımı şu an kullanamıyorum. Ben bununla fotoğraf çekiyorum, klavyeye basarak haberimi yazıyorum. Ben şiddetle sigaraya karşıyım ama sigara içenlere neden içiyorsunuz diyemeyiz, çünkü bu insanın kişisel tercihidir" dedi.

Vatandaşlara kaçak sigara almamaları yönünde çağrıda bulunan Adem Giden, "Ne olur kaçak sigara almayalım çünkü her kaçak sigara Türk askerimize Türk polisimize kurşundur. Terör örgütlerinin en fazla nemalandığı kaynaklardan biri insanlarımızın düşünmeden aldığı kaçak sigaralardır. Eğer kaçak sigaraları almazsak terör örgütüne de darbe vurmuş olacağız" ifadesini kullandı.

Gazeteci Giden, "Ben Kadıköy Çilek Sokak'ta görevimi gerçekleştirirken o bölgede bulunan ve benim gazeteci olmamdan rahatsız olan kaldırımı mesken tutan kaçak sigaracılar öncelikle bana sataşmaya başladı. İlerleyen dakikalarda ben başıma bir şey geleceğini hissettim ne olur ne olmaz diye gazetecilik refleksiyle cep telefonumdan gizlice video moduna getirdim. Küfürler bir anda fiili saldırıya dönüştü ve hunharca 2 dakikaya varan süreyle darp edildim" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler