Bakanın havuz açıklaması

"Bu tür tartışmalar Türk futbolunu istenmeyen gerilimlere götürmesini istemem. Türkiye'de keskin bir taraftarlık algısı var. Hangi tavrı takınsanız olmuyor. TFF'nin açıklamasını yerinde buluyorum. 12 Ağustos'ta Erzurum'da Süper Kupa finali var. Süper Lig'

Bakanın havuz açıklaması

"Bu tür tartışmalar Türk futbolunu istenmeyen gerilimlere götürmesini istemem. Türkiye'de keskin bir taraftarlık algısı var. Hangi tavrı takınsanız olmuyor. TFF'nin açıklamasını yerinde buluyorum. 12 Ağustos'ta Erzurum'da Süper Kupa finali var. Süper Lig'in başlamasına yaklaşmışken, tansiyonu yükseltmemeye yönelik özeni herkesin göstermesi lazım. İstenmeyen olaylar yaşanırsa Türkiye'nin imajı bozulur. Üzerine görev düşen herkesin dikkatli olması lazım. Renkleri sevelim ama Türkiye'nin huzurunu bozmayalım. Kulüp başkanları ve TFF ne karar alırsa, o uygulanır. Türkiye demokratik bir ülke."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor