Rize HES'de kavga 3 yaralı

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Senoz Vadisindeki HES şantiyesinde meydana gelen olayda 2 HES firması çalışanı silahla ateş edilerek yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Yüksel B. ve Hüseyin K., isimli şahıslar henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Ş.A., ta

Rize HES'de kavga 3 yaralı

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Senoz Vadisindeki HES şantiyesinde meydana gelen olayda 2 HES firması çalışanı silahla ateş edilerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yüksel B. ve Hüseyin K., isimli şahıslar henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı Ş.A., tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ateş sonrası ayaklarından yaralanan Yüksel B. ve Hüseyin K. olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay sonrası Ş.A kayıplara karışırken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel