Alanzinho fark yarattı!

Ara transfer döneminin sona ermesiyle birlikte kulüpler eksiklerini giderirken bazı futbolcularıyla da yollarını ayırdı.Avrupa’da bir çok futbolcu ara transfer döneminde takımlarıyla yollarını ayırmasının ardından kulüp bulamayarak boşta kaldı. Trabzonspo

Alanzinho fark yarattı!

Ara transfer döneminin sona ermesiyle birlikte kulüpler eksiklerini giderirken bazı futbolcularıyla da yollarını ayırdı.

Avrupa’da bir çok futbolcu ara transfer döneminde takımlarıyla yollarını ayırmasının ardından kulüp bulamayarak boşta kaldı. Trabzonspor’un sözleşmesini feshettiği Alanzinho da boşta kalan isimler arasında yer aldı. Brezilyalı futbolcuyu diğer serbest kalan futbolculardan ayıran ise yüksek bonservis değeri oldu. Alanzinho , Galatasaray’ın yollarını ayırdığı İspanyol futbolcu Riera ile birlikte serbest kalan futbolcular arasında en değerli iki isimden biri oldu.

Haber61.net spor servisinin Dünya genelindeki tüm liglerden derlediği bilgilere göre 3 Milyon 750 Bin Euro ile Riera en değerli serbest futbolcu olurken Alanzinho ise 3 Milyon Euro ile İspanyol futbolcunun ardından ikinci sırada yer aldı.

Haber61- Doğan Alayoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor