Akçay'ın istediği iki isim

Süper Toto Süper Lig'de ilk yarının bitmesi ile Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı.Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay yönetime transferde istediği oyuncuların listesini verirken iki ismin üzerinde durduğu öğrenildi. Bu isimlerden biri yer

Akçay'ın istediği iki isim

Süper Toto Süper Lig'de ilk yarının bitmesi ile Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay yönetime transferde istediği oyuncuların listesini verirken iki ismin üzerinde durduğu öğrenildi. Bu isimlerden biri yerli diğeri ise yabancı.

Bu iki isimden ilki Galatasaray'ın 28 yaşındaki ortasaha oyuncusu Yekta Kurtuluş diğer isim ise Almanya'da top koşturan Hannover 96'nın santraforu 26 yaşındaki Senegalli oyuncu Mame Diouf. 

Akçay'ın öncelikli olarak istediği bu iki oyuncu için transfer komitesi çalışmalarını sürdürürken bu oyuncularda pürüz çıkması halinde alternatif oyuncuların gündeme alınacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor