Akçay'ın devre hesabı

Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Akçay, devre arasına en iyi şekilde girmenin hesaplarını yapıyor. Avrupa Ligi’nde yoluna kayıpsız devam ederken, ligde de zirve takibini sürdüren Bordo-Mavililer, Türkiye Kupası’nda da iddiasını sürdürüyor. Bu sezon

Akçay'ın devre hesabı

Trabzonspor’da teknik direktör Mustafa Akçay, devre arasına en iyi şekilde girmenin hesaplarını yapıyor. Avrupa Ligi’nde yoluna kayıpsız devam ederken, ligde de zirve takibini sürdüren Bordo-Mavililer, Türkiye Kupası’nda da iddiasını sürdürüyor. Bu sezon itibariyle Galatasaray’dan 5, Fenerbahçe’den 6, Beşiktaş’tan ise 9 maç daha fazla yapan Bordo-Mavililer, kısıtlı kadrosuyla 3 kulvarda da iyi bir performans sergiliyor. Ligde sırasıyla Gaziantep (d), Bursa, Galatasaray (d) ve Antalya ile oynayacak olan, Fırtına, 12 Aralık’ta Lazio ile kozlarını paylaşacak. Mustafa Akçay, hemen hemen her 4 günde bir maç yaptıklarını, ancak oyuncularının özverisiyle bu süreci en iyi şekilde atlatacaklarını söyledi. Başarılı hoca, “Devre arasına az kayıpla girmek istiyoruz” dedi.

Başarılı bir grafik

Karadeniz ekibinin ligdeki performansı eleştirilmesine rağmen geçtiğimiz sezona oranla daha başarılı bir grafik çizdi. Geçen sene ligin ilk yarısında toplam 24 puan toplayan Fırtına, bu sezon ligin ilk yarısının bitimine 4 hafta kala 23 puana ulaştı. İç sahada oynadığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alıp, iç sahada 19 puan topladı ve Fenerbahçe’yi geçti. Ancak evindeki başarıyı deplasmana yansıtamayan Akçay’ın öğrencileri, dış sahadaki 6 maçta ise sadece 1 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. 4 maçta da mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor