Trabzon'da protokol neden birbirine girdi?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Trabzon'dan Giresun'a uğurlamak üzere bekleyen protokolde yaşanan tatsız olayın yankıları devam ediyor.Protokolde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile eski milletvekili Kemalettin Göktaş arasında yaşanan ge

Trabzon'da protokol neden birbirine girdi?


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Trabzon'dan Giresun'a uğurlamak üzere bekleyen protokolde yaşanan tatsız olayın yankıları devam ediyor.


Protokolde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile eski milletvekili Kemalettin Göktaş arasında yaşanan gerginlik Trabzon kulislerine bomba gibi düştü. Eski vekil Göktaş’ın, Bakan Bayraktar’ın elini sıkmayarak sitem etti. Sitemlere cevap vermeyen ve şaşkınlık içinde olan Bayraktar son olarak Göktaş’ın 'Kabahat sende değil, seni bakan yapanda' şeklinde sözler söylemesine dayanamayarak karşılık verdi. Bunun üzerine Göktaş , Bakan Bayraktar’ın üzerine yürümeye kalkınca gerginlik büyüdü. Tartışmanın büyümesinin ardından protokolde bulunan Trabzonlu iş adamları ve İl Emniyet Müdürü araya girerek ikiliyi yatıştırmayı başardı.


Protokolde yaşanan bu gerginlik beraberinde oldukça ilginç iddiaları da gündeme getirdi.


Trabzon kulislerinde dolaşan iddiaya göre AK Parti’nin kurucu isimlerinden olan Kemalettin Göktaş’ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan istediği ihalelerden olumlu cevap alamaması yaşanan gerginliğin başlıca sebebi oldu. Göktaş’ın benzer sebeplerden dolayı Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilede arasının açık olduğu dilden dile dolaşan  iddialar arasında yer aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel