"4 aydan sonra futbola dönmek..."

Trabzonspor'n Güney Kıbrıs temsilcisi Apollon Limassol'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da Portekizli yıldızı Bosingwa, maçın ardından açıklamalarda bulundu.Bordo mavili formalya ilk kez bir resmi maça çıkan Bosingwa, 4 aylık aranın ardından kazanarak sahala

"4 aydan sonra futbola dönmek..."

Trabzonspor'n Güney Kıbrıs temsilcisi Apollon Limassol'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da Portekizli yıldızı Bosingwa, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bordo mavili formalya ilk kez bir resmi maça çıkan Bosingwa, 4 aylık aranın ardından kazanarak sahalara döndüğü için mutlu olduğunu söyleyerek gruptan çıkmak adına önemli bir deplasmanı geride bıraktıklarını söyledi.

İşte o açıklama:

"Bence bugün en önemli şey sahada bizim yaptıklarımızdı. Ben kişisel performansımla ilgili sorulara genelde cevap vermek istemem, takım olarak cevap veririm. Kendimle ilgili çok fazla yorum yapmak istemem. Tabiki 4 aydır oynamayışımı göz önüne alırsınız böyle bir maçta oynayıp takımın galip gelmesi tabiki çok önemliydi."

Tabi gruplara kazanara başlamak, özellikle deplasmanda kazanarak başlamak çok önemli. UEFA'ya maç maç bakacağız. İstediğimiz sonuçları alırsak tabiki bir üst tura çıkmak istiyoruz.

Önemli olan şimdi önümüzdeki lig maçı ve o maçı kazanıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor