Yusuf: Kaybolanlardan olmayacağım!

UEFA Avrupa Ligi'nde Limassol'u 2-1 yenerek iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor'da galibiyet golünü atan genç oyuncu Yusuf maçtan sonra açıklamalarda bulundu.Gol sonrası duygularını anlatan genç oyuncu, "Öncelikle hocam oyuna girerken sürekli savunmanın a

Yusuf: Kaybolanlardan olmayacağım!

UEFA Avrupa Ligi'nde Limassol'u 2-1 yenerek iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor'da galibiyet golünü atan genç oyuncu Yusuf maçtan sonra açıklamalarda bulundu.
Gol sonrası duygularını anlatan genç oyuncu, "Öncelikle hocam oyuna girerken sürekli savunmanın arkasına koşu yapmamı istedi. Bende hocamın dediğini uyguladım. Adrian topla buluştuğunda gözgöze geldim, guzel pas attı. Kalecinin bana geldiğini gördüm, sağ ayağımın içiyle kaleye yuvarladım ve gol oldu." açıklamalarında bulundu.

Maç hakkında açıklamalarda bulunan Yusuf, "Maça çok iyi başladık. Fakat anlamsız bir şekilde penaltıdan gol yedik, Allah'a şükürler olsun ki hemen golü bulduk. Bulduğumuz golden sonra tekrar öz güvenimiz yerine geldi. Çok iyi oynamadık ama çok koştuk, mücadele ettik. Mücadeleden 3 puanla ayrıldığımız için çok mutluyuz." dedi.

"İKİ HAFTA ÜST ÜSTE OYNAYIP KAYBOLMAYACAĞIM"

Kendi performansı hakkında da açıklamalarda bulunan genç oyuncu, "Gerçekten Türkiye'de o kadar örnek var ki bir iki hafta üst üste oynayıp sonradan kaybolan isimler var. Ben onlardan olmak istemiyorum. Hocamızda bu konuda çok şey bekliyor benden ve bana destek oluyor. İnşallah her gün üzerine koyarak performansımı üst seviyelere çıkaracağım." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor