1461'de transfer! Anlaşma tamam...

1461 Trabzon’un Mert Erdoğan ile birlikte isimleri gizli tutulan 3 oyuncu ile birlikte Pazartesi günü resmi sözleşme imzalaması bekleniyorANLAŞMA SAĞLANDI1461 Trabzon, ikinci yarı öncesi transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde sürdürüyor. Gen

1461'de transfer! Anlaşma tamam...

1461 Trabzon’un Mert Erdoğan ile birlikte isimleri gizli tutulan 3 oyuncu ile birlikte Pazartesi günü resmi sözleşme imzalaması bekleniyor

ANLAŞMA SAĞLANDI

1461 Trabzon, ikinci yarı öncesi transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde sürdürüyor. Genç ve gelecek vadeden oyuncuları kadrosuna katmak için uğraşan Bordo-Mavililer, bir süredir görüşme halinde olduğu Mert Erdoğan’ın transferini olumlu bir şekilde sonuçlandırdı. Her konuda anlaşmaya varılan orta saha oyuncusuyla Pazartesi günü resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi.

TOPLU İMZA TÖRENİ

1461 Trabzon’da Mert Erdoğan dışında 3 oyuncuyla daha anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Prensipte anlaşmaya varılan 4 oyuncu ile Pazartesi günü kulüp tesislerinde düzenlenecek toplu imza töreni sözleşme imzalanacağı belirtildi. Kadrosuna katacağı yeni takviyelerle ikinci yarıda daha başarılı bir grafik ortaya koymayı amaçlayan 1461 Trabzon, adından söz ettirmek amacında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor