1461'de teknik direktör belirsizliğine son nokta!

1461 Trabzon’da , Kadir Özcan’ın vefatı üzerine ortaya çıkan teknik direktör belirsizliğine Asbaşkan Nihat Demir Haber61 TV aracılığı ile açıklık getirdi.Özcan’ın vefatının ardından yardımcı antrenör Ayhan Alemdaroğlu’nu Teknik Direktörlüğe getiren 1461 T

1461'de teknik direktör belirsizliğine son nokta!

1461 Trabzon’da , Kadir Özcan’ın vefatı üzerine ortaya çıkan teknik direktör belirsizliğine Asbaşkan Nihat Demir Haber61 TV aracılığı ile açıklık getirdi.

Özcan’ın vefatının ardından yardımcı antrenör Ayhan Alemdaroğlu’nu Teknik Direktörlüğe getiren 1461 Trabzon Yönetimi genç hocanın arkasında duracağının sinyallerini verdi.Haber 61 TV de yayınlanan Ayaküstü programına katılan 1461 Asbaşkanı Nihat Demir , mevcut Teknik Direktör Alemdaroğlu’nun bu görevi yürütebileceğine inandıklarını söyledi.

Alemdaroğlu’nun genç ve başarılı olduğunu vurgulayan Asbaşkan Demir ;

‘’ Kadir Hocanın ardından takımın başına getirdiğimiz Ayhan Hoca genç ve oldukça başarılı. Bizim izlenimimiz onun bu işi götürebileceği yönünde’’ dedi.

DEVRE ARASINDA TRANSFER YAPILACAK

Saha içerisinde “Ağabey”pozisyonunda bir eksiklikleri oluştuğunun da dile getiren Asbaşkan Demir  bu eksikliğide son maçlarda tamamlamaya çalıştıklarını belirtti.

Demir sözlerine şöyle devam etti;

“Teknik kadroda rahmetli Kadir Özcan onların herşeyiydi.Babasıydı,abisiydi,herşeyiydi. O boşluğu biz yaşar mıyız bilmiyorum, kısa sürede üzerimizden atarız diye düşünüyorum.Ama biz burada ne söylesek kendi yorumumuz olarak kalır .Şahsi olarak olsun , yönetim kurulu olsun ortak görüş bu yapıda devam etmekten yana.Ama bizim bağlı olduğumuz bir kurum da var. Trabzonspor Başkanı ve yönetiminin başka bir tercihi olur mu? onu bilemeyiz dedi.

Futbolcu anlamında devre arası futbolcu katmayı düşünüyoruz.O da teknik ekibin vereceği rapor doğrultusunda olacak.Sonuçta bu konuda şahsi olarak karar verme şansımız yok.Bu doğrultuda verilen kararlara göre takımın neye ve kime ihtiyacı varsa alınacaktır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor