Kılıçdaroğlu'ndan Aldırmaz'a teşekkür telefonu

CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Aldırmaz'ı telefonla aradığı belirtildi.Kılıçdaroğlu, telefon görüşmesinde şunları söyledi:"Sayın Başkan, AKP'li bakanların ve bayrağımıza saygısız bazı AKP'li yöneticilerinin, bayrağımız ön

Kılıçdaroğlu'ndan Aldırmaz'a teşekkür telefonu

CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Aldırmaz'ı telefonla aradığı belirtildi.

Kılıçdaroğlu, telefon görüşmesinde şunları söyledi:

"Sayın Başkan, AKP'li bakanların ve bayrağımıza saygısız bazı AKP'li yöneticilerinin, bayrağımız önlerinden geçerken, oturdukları yerden ayağa kalkmadığı bir süreçten geçiyoruz. Siz, çok üzüntü verici bu süreçte ve çok anlamlı bir günde, Cumhuriyet Bayramımızın 90. yılı kutlanırken bayraklı rozet dağıtarak, hem bayrağımıza sahip çıktınız, hem AKP Valisi'ne hak ettiği dersi verdiniz, hem de bayrağımızı yükseklerde dalgalandırdınız. AKP Valisi'nin engellemelerine rağmen bayraklı rozeti vatandaşlarımızın yakalarına taktınız. Bu saygın davranışınız nedeniyle sizi hem kutluyor, hem de teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem