1461 Trabzon'da hedef play-off

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından 1461 Trabzon'un yönetim kurulu üyesi Şahap Güven, play-off'ta oynamanın ilk hedefleri olduğunu söyledi.Güven, yaptığı açıklamada, Menemen Belediyespor karşısında aldıkları galibiyeti, hafta sonunda deplasmanda Keç

1461 Trabzon'da hedef play-off

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından 1461 Trabzon'un yönetim kurulu üyesi Şahap Güven, play-off'ta oynamanın ilk hedefleri olduğunu söyledi.

Güven, yaptığı açıklamada, Menemen Belediyespor karşısında aldıkları galibiyeti, hafta sonunda deplasmanda Keçirengücü'nü yenerek pekiştirmek istediklerini belirtti.

Play-off yolunda emin adımlarla ilerlediklerini anlatan Güven, "Teknik heyet ve futbolcularımıza bu konuda güvenimiz tam. İlk hedefimiz, play-off'ta oynamak. Ondan sonraki hedefimiz de Birinci Lig'e çıkmak için mücadele edeceğiz. Tüm ekip olarak birlik ve beraberlik içinde hedefe ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı.

Güven, her puanın altın değerinde olduğunu dile getirerek, rakiplerinin sonuçlarına bakmadan kalan 4 maçı da kazanıp ilk 5 takım arasında ligi bitirmek istediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor