PTT gücüne güç kattı...

PTT A.Ş. Türkiye genelinde 1663 yeni motosiklet alarak ihtiyacı olan şubelere dağıtıldı.Konu ile ilgili olarak PTT AŞ’den yapılan yazılı açıklama yapıldı.Yapılan açıklamada “Posta ve kargo taşımacılığı alanındaki hizmetlerimizi daha hızlı ve kaliteli suna

PTT gücüne güç kattı...

PTT A.Ş. Türkiye genelinde 1663 yeni motosiklet alarak ihtiyacı olan şubelere dağıtıldı.

Konu ile ilgili olarak PTT AŞ’den yapılan yazılı açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada “Posta ve kargo taşımacılığı alanındaki hizmetlerimizi daha hızlı ve kaliteli sunabilmek amacıyla mevcut motosikletlerimize ilave 1663 yeni motosiklet alımı yapılmış olup Ülke genelinde bulunan PTT A.Ş. Başmüdürlüklerimize teslim edilmiştir.

Hizmete verilen yeni motosikletler; müşterilerimizin beklentilerini en güzel şekilde karşılamakla birlikte 175 yıllık geçmişe sahip PTT A.Ş. imajına da yaraşır şekilde dış görünüş ve donanıma da sahiptirler.

Söz konusu motosikletlerden 7 adedi Trabzon PTT A.Ş. Başmüdürlüğümüze teslim edilmiş olup İli’mizde yaşayan tüm halkımızın posta ve kargolarının taşınması hizmetinde kullanılmak üzere 06.04.2015 tarihinde hizmete verilmiştir.

Her zaman olduğu gibi bundan sonra da sunmuş olduğumuz hizmetlerimizde vatandaşlarımızın menfaati ve temennileri doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılacağını belirtir, alımı yapılan yeni motosikletlerimizin halkımıza hayırlı olmasını dileriz.”
ifadelerine yer verildi...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi