1461 Fethiye maçını değerlendirdi

 1461 Trabzonspor pazar günü oynayacağı Fethiyespor karşılaşması hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Bizde haber61 olarak bordo mavililerin kurmaylarından maç ile ilgili görüşlerini aldık.1461 Trabzonspor Başkanı Suat Şen:Bordo mavililerin başkanı S

1461 Fethiye maçını değerlendirdi

 

1461 Trabzonspor pazar günü oynayacağı Fethiyespor karşılaşması hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Bizde haber61 olarak bordo mavililerin kurmaylarından maç ile ilgili görüşlerini aldık.

1461 Trabzonspor Başkanı Suat Şen:

Bordo mavililerin başkanı Suat Şen Fethiyespor karşılaşması ile ilgili yaptığı açıklamada’ 2 haftalık sürecimiz çok iyi değildi. Ancak bu süreci aşacağımıza inanıyorum. Oyuncularımız çok hırslı ve istekli çalışıyor. Önümüzde ki karşılaşmadan iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum.

1461 Trabzonspor Asbaşkanı Coşkun Kantekin:

Bu işi neticelendirecek kadro ve teknik yapımız var. Fakat hoş olmayan iki hafta yaşandı. Biz mental olarak bu iki haftalık süreci yaşamamış gibi önümüze bakıyoruz. Bu kötü gidişin bir yerde dönüşü olacak. Neticede hem teknik kadromuz hem de futbolcularımız bu işin altından kalabilecek kaliteye fazlasıyla sahip. Kamuoyunun biraz daha sabretmesi gerektiğine inanıyorum.

1461 Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay:

Uzun vadeli planlamamız  şeklinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde daha iyi pozitif futbol ve saha sonuçlarına daha yakın bir oyun planı üzerinde çalışıyoruz. Sanıyorum 2-3 hafta daha bir hazırlanma periyodumuz olacağını sanıyorum. Sporcu arkadaşlarımızın gayret ve teşebbüsleri çok olumlu. Önemli olan skora, oyun mantalitemizin getirdiği sonuçları yansıtabilmek. Bu hafta onun başlaması dileğimizdir. Puan alarak bu deplasmandan dönmek bizim önümüzdeki çalışmalarımıza çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Çalışmalarımız bu yönde, umarım beklentilerimizi gerçekleştirme şansı bulabiliriz. Bizim misyonumuzda geliştirme ve büyütme var ancak bunun yanında özgüven geliştirici sonuçlar almak zorunda olduğumuzu da biliyoruz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor