TS'de Henrique hırs küpü oldu

Spor Toto Süper Lig'de henüz golle tanışmayan Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrigue, Eskişehirspor maçıyla birlikte gollerine başlamak istediğini söyledi. Trabzonspor'un sezon başında Belçika'nın Westerlo takımından transfer ettiği Brezilyalı

TS'de Henrique hırs küpü oldu

Spor Toto Süper Lig'de henüz golle tanışmayan Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrigue, Eskişehirspor maçıyla birlikte gollerine başlamak istediğini söyledi.
 Trabzonspor'un sezon başında Belçika'nın Westerlo takımından transfer ettiği Brezilyalı oyuncu Paulo Henrigue 2 Ekim Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Eskişehirspor maçını iple çekiyor. Antrenmanlarda hırslı çalışmasıyla dikkat çeken Brezilyalı oyuncu teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmek için var gücüyle çalışıyor.

henrique.20110930150445.jpg

 Daha önce oynadığı Belçika'nın Westerlo kulübünün çok büyük hedeflere oynayan bir takım olmadığını belirten Henrigue, " Ancak orada bana müthiş bir güven vardı. Bu güven sayesinde kendimi çok rahat ve huzurlu hissediyordum.Takım arkadaşlarımın ve yöneticilerin bana karşı tavırları her zaman için son derece olumluydu. Bu da yükseliş yapmamda bana çok yardımcı oldu. Aynı yükselişi Trabzonspor forması altında yapacağıma inanıyorum çünkü çok güzel bir ortamımız var. Herkes bir birine yardımcı oluyor. Futbol oynamak ve yükseliş yapmak için çok iyi bir ortamdayım. Hocamın bana Eskişehirspor maçında forma vermesi halinde, elimden geleni yaparak güvenlerini boş çıkartmamak için çalışacağım.Bu maçta gollerime başlamak istiyorum. "dedi.

Brezilyalı oyuncu Spor Toto Süper Lig'de Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında forma giydi. Henrigue, Bordo-mavili forma altında İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi maçında Benfica kalesine gol atma başarısı göstermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor