Balta'dan geldiği yere vefa

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yardımcısı Muhammet Balta, kendini Trabzon siyasetine kazandıran il genel meclisine vefa.Trabzon’da bakanlığı ile ilgili incelemelerde bulunmak için geldiği Trabzon’da önce il genel meclisine geldi. Meclis ü

Balta'dan geldiği yere vefa

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yardımcısı Muhammet Balta, kendini Trabzon siyasetine kazandıran il genel meclisine vefa.

Trabzon’da bakanlığı ile ilgili incelemelerde bulunmak için geldiği Trabzon’da önce il genel meclisine geldi. Meclis üyeleri ile bir araya gelen Balta “Trabzon il genel meclisi Türkiye’de bir çok ilkleri başarın bir meclis. Kırsalda çevre düzenlemesi ve atık toplanması ile ilgili ilk kararı alan meclis. Kırsalda imar yapılaşması ile ilgili ilk tedbirleri alan bir meclis ve Trabzon’un diğer kurumlar ile birlikte dinamizmi lokomotifi” dedi. Balta, Trabzon’un Bakan Erdoğan Bayraktar’ın gönlünde yüreğinde aklında ve fikrinde olduğunu belirterek “ Hiçbir saniyesinde Trabzon aklından çıkmıyor. Trabzon ile ilgili bütün yatırımlarda meselelerde özel ilgisini gösteriyor. Bakan Bayraktar’ın bu yakın ilgisi de bize büyük bir moral veriyor” dedi.

Balta, yeni anayasa ile yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ile ilgili düşünceler olduğunu Türkiye’nin artık yerinden ve yerelden yönetilmesi ile ilgili değişimi ve dönüşü geçirmesi gerektiğini belirterek “Ben il genel meclisi üyeliğinden gelen biriyim. Meclisin nasıl olması gerektiği il genel meclisi üyelerinin nasıl özlük haklarına kavuşması gerektiğini de biliyorum. Yeni anayasa ile yerelde önemli köklü değişiklikler planlanıyor” dedi. Muhammet Balta, ülkenin terör illetinden kurtulması için de Başbakan R.Tayyip Erdoğan ve hükümetin büyük gayet gösterdiğini belirterek “Hedef 2023 diye yola çıkan bu büyük idealin hedefe ulaşması için açık ve gizli düşmanlarımız var. Bunun bilincinde olmalıyız. Yüce Allah, Türkiyelin dünya lideri olması ile ilgili mücadelesinde hep yanındadır. Buna inanıyoruz” şeklinde konuştu..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel