14 haftada 13 galibiyet

2010-2011 Futbol Sezonu Trabzon U-19 A Grubunda mücadele eden Sürmenespor bugüne kadar oynadığı 14 müsabakadan 13 galibiyet, 1 beraberlik alarak son iki haftaya yenilgisiz girdi. Sürmenespor oynadığı 14 müsabakada, rakip fileleri 52 kez havalandırırken, k

14 haftada 13 galibiyet

2010-2011 Futbol Sezonu Trabzon U-19 A Grubunda mücadele eden Sürmenespor bugüne kadar oynadığı 14 müsabakadan 13 galibiyet, 1 beraberlik alarak son iki haftaya yenilgisiz girdi.

 

Sürmenespor oynadığı 14 müsabakada, rakip fileleri 52 kez havalandırırken, kendi kalesinde 13 gol gördü. Ligin bitimine 2 hafta kala gruptan çıkmayı garantileyen Sürmenespor , ligin bitiminde diğer 3 grubun ikincilerinden biriyle,  çekilecek kura sonucu play off müsabakası oynayacak.

 

Hedeflerinin iyi bir insan, iyi bir birey ve iyi bir sporcu yetiştirmek olduğunu ifade eden Sürmenespor Altyapı Teknik Sorumlusu Okan İsmailoğlu” Günümüz futbolunda günlük başarılar ön planda tutulduğu, ileriye dönük projeler üretilmediği ve altyapıya yeterli önem verilmediği sürece takımların kalıcı başarılara imza atmaları imkansız gibi görünüyor.Bu anlamda kulüplerin dışarıdan değil,kendi bünyelerinde oluşturacakları ileriye dönük projelerle kalıcı başarılar elde edebilirler..Bizde kulüp olarak kendimize bir hedef belirledik ve bu hedef doğrultusunda, bilgi ve birikimimizi güncelleyerek, kendimizi yenileyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor