Trabzon futbolu iyiye gitmiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, yarın deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Ofspor'un asbaşkanı Hafız Şirazı Kaba, Şanlıurfa'dan mutlaka puanlarla dönmek zorunda olduklarını söyledi.Kaba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Sa

Trabzon futbolu iyiye gitmiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, yarın deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Ofspor'un asbaşkanı Hafız Şirazı Kaba, Şanlıurfa'dan mutlaka puanlarla dönmek zorunda olduklarını söyledi.

Kaba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Sakaryaspor karşısında şanssız bir yenilgi aldıklarını belirterek, ''Hakem bir gölümüzü vermediği gibi adil bir yönetim de sergilemedi. Artık telafisi olmayan haftalara giriyoruz, her kaybettiğimiz maçlardan sonra sıkıntılarımız daha da artıyor. Bir şekilde sıkıntılarımızı aşmak zorundayız. İyi bir kadromuz var, futbolcu kardeşlerimiz de kendilerinden bekleneni vermeli ve gerekeni yapmalılar'' dedi.

Şanlıurfaspor ile yarın deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Kaba, ''Takım olarak iyi oynuyoruz, kaybediyoruz, kötü oynuyoruz kaybediyoruz. Şanlıurfa'dan mutlaka puanlarla dönmek zorundayız. İlerleyen haftalarda bizim gibi ligin alt tarafından kurtulma mücadelesi veren takımlarla karşılaşacağız. Bunun için Şanlıurfaspor maçı bizim için çok önemli'' diye konuştu.

Trabzon'un bir futbol kenti olduğunu, çok sayıda takımın çeşitli liglerde mücadele ettiğini dile getiren Kaba, şöyle devam etti:

''Trabzonspor ise amiral gemimiz. Trabzon futbolu iyiye gitmiyor, her geçen gün kötü neticeler alınıyor. Bölge takımlarımız sürekli sıkıntıda, Akçaabat Sebatspor'un, Ofspor'un durumu ortada, ligde kalma mücadelesi veriyorlar. Biz Trabzonspor'un başarısı ile teselli buluyoruz. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e sesleniyorum. Of'un ve Akçaabat'ın sorunlarına kulak verin, bölge takımlarını unutmayın.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor