Mehmet Çelik'e tam destek

AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Çelik, temayül yoklamaları öncesi teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.Teşkilatların heyecanından 12 Haziran’da yapılacak olan seçime AK Parti’nin hazır olduğunu anladığını ifade eden Çelik, teşkilat ziyaretlerinde i

Mehmet Çelik'e tam destek

AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Çelik, temayül yoklamaları öncesi teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

Teşkilatların heyecanından 12 Haziran’da yapılacak olan seçime AK Parti’nin hazır olduğunu anladığını ifade eden Çelik, teşkilat ziyaretlerinde içten bir muhabbetle karşılanıyor. Teşkilatların hedefinin 6 milletvekilinin çıkarılması olduğunu söyleyen Çelik, dün Beşikdüzü Şalpazarı Vakfıkebir, Çarşıbaşı Tonya ziyaretlerini tamamlayarak günü bitirdi. Bütün adaylara ve kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyen Çelik bu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Temayülde teşkilatın kendisini sahipleneceğine inanan Çelik, bugün de Arsin, Köprübaşı, Akçaabat ilçelerine ziyaretlerde bulunacak.

Milletvekili olduğu takdirde hizmet etmeye hazır olduğunu söyleyen Çelik, “AK Parti 2023 hedefiyle yola çıktı. Bu hedefe millet, teşkilat el ele yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset