Salih Cora'yı heyecan sardı

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Salih Cora’nın bugünkü durağı Köprübaşı ilçesi oldu. Cora, AK Parti Köprübaşı ilçesinde partililerin sevgi gösterileri karşılanırken “Ben hep teşkilatlarımla yan yana iç-içe oldum. O yüzden içim çok rahat. Seçi

Salih Cora'yı heyecan sardı

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Salih Cora’nın bugünkü durağı Köprübaşı ilçesi oldu. Cora, AK Parti Köprübaşı ilçesinde partililerin sevgi gösterileri karşılanırken “Ben hep teşkilatlarımla yan yana iç-içe oldum. O yüzden içim çok rahat. Seçimlerde değil normal şartlar altında da bu tür ziyaretleri yapardım. Büyüklerimden aldığım güven ve desteği mahcup etmeyecek kararlık ve azimle yoluma devam ediyorum” dedi.

 

CANLA BAŞLA MÜCADELE EDECEĞİM

Teşkilatların önemli bir desteğini arkasına alan Salih Cora siyasette gençlere değer ve şans verildiğinde ne kadar başarılı ve üretken olunacağını ispatlamak için vekil adayı olduğunu belirterek sayın başbakanımızın bizi cesaretlendiren açıklamaları ile bu mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. AK gençlik ülkenin geleceği ve siyasetin sağlamlaşması için her zaman canla-başla mücadele etmiştir, etmeye de devam edecektir dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset