Trabzon'un Ayşe'si halkla buluştu

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ayşe Sula Köseoğlu, temayül yoklamasına az bir süre kala teşkilat ziyaretlerine Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya ve Çaykara teşkilatlarıyla devam etti. Trabzon’un sesi sizlerin nefesi Trabzon’un Ayşe’si slog

Trabzon'un Ayşe'si halkla buluştu

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ayşe Sula Köseoğlu, temayül yoklamasına az bir süre kala teşkilat ziyaretlerine Şalpazarı, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Tonya ve Çaykara teşkilatlarıyla devam etti. Trabzon’un sesi sizlerin nefesi Trabzon’un Ayşe’si sloganıyla milletvekilliği aday adaylığı yarışına giren Ayşe Sula Köseoğlu’nu tüm teşkilatlar gibi halk ta bağrına bastı. Şalpazarı ilçe teşkilatında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Köseoğlu, Trabzon’un Ayşe’sinin Türkiye’nin Ayşe’si olma yolunda ilerlediğini ifade ederek, AK Parti’nin ‘3Y’ ile mücadele ettiğini söyledi. AK Parti’nin kuruluşundan beri yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla ilgili büyük bir yol kat ettiğini vurgulayan Köseoğlu, “Şalpazarı Belediye Başkanlığında istediğimiz sonucu alamadıysak da Şalpazarı’nda bir belediyemizin olmasının gururunu yaşıyorum. Yerel seçimlerde yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı olarak çalıştım. Trabzon’da da Allah utandırmadı iyi bir sonuç aldık. Ama alınan bu sonuç teşkilatlarımızın koordineli çalışmasıyla olmuştur” dedi.

 

2003 yılından beri AK Parti’nin içinde aktif siyaset yaptığının altını çizen Köseoğlu, “geçen dönem de milletvekilliği aday adayı oldum. İl başkan yardımcılığı yaptım. Geçen sene il başkan adayı olarak Ankara’ya çağrıldım. Yıllardır bu teşkilatlarda elimden geldiğince bir kardeşiniz olarak partim için aktif bir şekilde çalıştım” diye konuştu. Şalpazarı programının ardından Beşikdüzü İlçe Başkanlığı İlçe Divan toplantısına katılan Köseoğlu, AK Parti ailesi içerisinde fiilen yer aldığını belirterek, “Teşkilatların içinden bilen, teşkilatların sorunlarını bilen biri olarak buradayım. Kutsal bir yola çıktık. Teşkilatların gönlünden geçmeyen milletvekili aday adaylığının çok başarılı olacağına inanmıyorum. Kılcal damarlardan ana damarlara sağlam kan pompalanması gerekmektedir. Teşkilatların gönül desteğine talibim. Sadece bir kadın olarak değil Trabzon’un her alandaki sorunları için yola çıktım. Trabzon’un gür sesi Trabzon’un Ayşe’si olmaktan gurur duyuyorum. Türkiye’nin Ayşe’si olmak için sizlerin desteğini bekliyorum” şeklinde konuştu.

VAKFIKEBİR’DEN POZİTİF ENERJİ

Beşikdüzü İlçe divan toplantısının ardından Vakfıkebir İlçe Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Köseoğlu, şu ifadelere yer verdi: “Vakfıkebir’de bu kadar pozitif enerjiyi almak beni çok memnun etti. Siz Ayşe Sula Köseoğlu’nu burada beş dakikalık anlatımla tanımayacaksınız. Ben sizi mağdur etmemeye söz veriyorum. Gür bir sesle Ankara’ya gönderirseniz sizin sorunlarınızı en iyi şekilde Ankara’ya taşıyacağım. Liman bölgesi kadına çok önem veriyor. Vakfıkebir’in kadın aday adayı yok diye üzülmeyin, ben kendimi Vakfıkebir’in kadın aday adayı olarak görüyorum. Sizlerin de desteği ile bu sesimi Ankara’daki sesiniz Ankara’daki nefesiniz olmaya talibim.”

TEŞKİLATLAR DA HALK DA BAĞRINA BASTI

Ziyaretlerine Tonya teşkilatıyla devam eden Köseoğlu, Tonya’da halk tarafından yoğun sevgi seliyle karşılandı. Partiye binasına girmeden önce bir süre halkla sohbet eden Köseoğlu, halkın sevgi selinden çok memnun kaldığını söyledi. Köseoğlu, şöyle devam etti: “Ben kendimi kendi evimde gibi hissediyorum. Arabayı park edince çok sıcak bir karşılamayla buraya gelmiş olmak çok hoşuma gitti. Tonya’nın benim için ayrı bir yeri var. Bir yarışa girdik. Tonya ve belediyemiz için güzel çalışmalar yaptık. Yolumuz ak alnımız dik, çıktığımız yolda Allah bizi utandırmasın diyoruz.”

BU YOLLARDA BERABER YÜRÜDÜK

BERABER ÇALIŞTIK BERABER SIKINTI ÇEKTİK

Çarşıbaşı ilçe divan toplantısında partililere seslenen Köseoğlu, kendisini Çarşıbaşı’nın kadın temsilcisi olarak gördüğü kaydederek, “Biz bu yollarda beraber yürüdük, beraber çalıştık, beraber sıkıntı çektik. Sizden biri olarak farklı bir yola çıktık. Bu çıktığım yolda Çarşıbaşı teşkilatlarının beni yalnız bırakmayacağını biliyorum. Sizinde desteği ile sizin sesinizi Çarşıbaşı’nın Ayşe’si olarak başlayıp Türkiye’nin Ayşe’siyle Ankara’da gür bir sesle duyuracağım. Buradaki bilgi akışıyla teşkilatlarının birbiriyle olan kan akışını sağlıklı bir şekilde sağlar. Ben bu kan akışını en sağlam bir şekilde sağlayacağıma söz veriyorum” kelimelerini kullandı.

***

Trabzon’un Ayşe’si Köprübaşı’nda halkla buluştu

 

Trabzon’un gür sesi Trabzon’un Ayşe’si sloganıyla yola çıkarak AK Parti’den Trabzon Milletvekili aday adayı olan Av. Ayşe Sula Köseoğlu dün Köprübaşı teşkilatını ziyaretinin ardından pazara inerek halkla bir araya gelerek, esnafın sıkıntılarını dinledi. Köseoğlu’nu aralarında görmekten duydukları mutluluğu dile getiren Köprübaşılılar, Köseoğlu’na olan sevgilerini dile getirdiler. Köseoğlu, “Bizler, halkımızın hizmetçileriyiz, halkın hizmetindeyiz. Her fırsatta hemşerilerimizle birlikte olacağımıza söz vermiştik. Bugüne kadar bu sözümüzü tuttuk ve bundan sonra da tutacağız” dedi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Köseoğlu, tüm Köprübaşı’nın, Trabzon’un ve ülkenin sesi olacağını söyledi. Halkın içinden gelen biri olduğunu ifade eden Köseoğlu, kadınların yoğun talebi olan başörtüsü sorununu çözeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler