Bakanlıklara yeni atamalar yapıldı

Başbakanlık, Çevre ve Şehircilik, Gençlik ve Spor ile Milli Eğitim Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Atama kararları ile Başbakanlık Müşavirliğine Necat Beyaz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına Mur

Bakanlıklara yeni atamalar yapıldı

Başbakanlık, Çevre ve Şehircilik, Gençlik ve Spor ile Milli Eğitim Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

 
Atama kararları ile Başbakanlık Müşavirliğine Necat Beyaz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına Murat Zorluoğlu, Şırnak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Mehmet Haluk Aybar, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcılığına Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne İrfan Aycan, İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğüne Muammer Yıldız, Amasya İl Millî Eğitim Müdürlüğüne, Gıyasettin Taş atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset