Filmin yönetmeni korkudan ölüyor

 Dünyayı ayağa kaldıran "Müslümanların Masumiyeti" filminin yapımcısı ve yönetmeni olduğuna inanılan Nakoula Basseley Nakoula'nın filmi hapishanedeyken yazdığı ve Haziran 2011'de serbest bırakıldıktan sonra çekimlere başladığı bildirildi. Nakoula'nın 1990

Filmin yönetmeni korkudan ölüyor

 

Dünyayı ayağa kaldıran "Müslümanların Masumiyeti" filminin yapımcısı ve yönetmeni olduğuna inanılan Nakoula Basseley Nakoula'nın filmi hapishanedeyken yazdığı ve Haziran 2011'de serbest bırakıldıktan sonra çekimlere başladığı bildirildi.
 
Nakoula'nın 1990'larda da uyuşturucu imalatı nedeniyle hapse girdiği ortaya çıktı. ABC News'e konuşan yetkililer, 55 yaşındaki Nakoula'nın filmin ortaya çıkmasından bu yana gelen ölüm tehditleri nedeniyle polise sığındığını söyledi.
 
Yetkililer, Nakoula'nın filmi 21 yaşındaki oğlu Abanob Basseley ile birlikte hazırladığını itiraf ettiğini belirtti.
 
Filmin 50-60 bin dolar gibi bir bütçeyle 12 günde çekildiği ifade edildi. Nakoula, filmi çekmek için kullandığı parayı Mısır'daki ailesinden aldığını da söyledi. Olay adam daha önce Sam Bacile adıyla yaptığı açıklamalarda kendisini bir "İsrailli Yahudi" olarak tanıtarak filme harcadığı 5 milyon doların varlıklı Yahudi arkadaşlarından geldiğini iddia etmişti.
 
ABC News'e konuşan kaynaklar Nakoula'nın şu an "korkudan öldüğünü" ve eşiyle diğer aile üyelerine bir zarar gelmesinden endişe ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler