Nuri Şahin bu ismi Ay - Yıldız'a çağırıyor

Türkiye onu Alman U-17 Milli Takımı'yla tanıdı... Türkiye karşısında da ter döken Samed, Alman U- 17 Takımı'nda 21 maçta 20 gol atarken, herkesi kendisine hayran bıraktı. Bayer Leverkusen'den yetişen 1994 doğumlu oyuncu, altyapı takımlarında 71 maçta 57 g

Nuri Şahin bu ismi Ay - Yıldız'a çağırıyor

Türkiye onu Alman U-17 Milli Takımı'yla tanıdı... Türkiye karşısında da ter döken Samed, Alman U- 17 Takımı'nda 21 maçta 20 gol atarken, herkesi kendisine hayran bıraktı.

 
Bayer Leverkusen'den yetişen 1994 doğumlu oyuncu, altyapı takımlarında 71 maçta 57 gol atarak dikkat çekmişti. Santrfor pozisyonunda görev alan, zaman zaman '10 numara' olarak da kullanılabilen oyuncu, Almanya'da yetenek açısından Mesut Özil'le kıyaslanıyordu.
 
Sezon başında 1 milyon pound karşılığında Liverpool'a transfer olması da onun klası konusunda ciddi bir veri oldu. Samed'in böylesine bir profil ortaya koyması, A Milli Takım yetkililerini de harekete geçirdi.
 
Almanlar ise Samed'i ellerinde tutmak adına kolları sıvamıştı. Samed'in babası Sebahattin Yeşil, geçtiğimiz yıl içinde Türk basınına, "Samed'in Türk Milli Takımı'nda forma giymesine karşıyım.
 
Çünkü 2010 yılında Türkiye Futbol Federasyonu bize birçok söz verdi, ama neredeyse hiçbirini tutmadı" açıklamasını yapsa da, Ay-Yıldız'ın yeni patronu Abdullah Avcı pes etmiş değil. Avcı'nın bu konudaki son kozu ise Nuri Şahin...
 
Real Madrid'den Liverpool'a kiralanan ve Samed ile takım arkadaşı olan Nuri, genç yeteneği Türk Milli Takımı'na kazandırmak için kolları sıvadı. Nuri'nin Liverpool'da şimdilik Samed ile aynı evi paylaştığı ve Ay- Yıldız'ı seçmesi için uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler