Şiddete Hayır Demeyi Sanatla Yaptılar

İzmir'de geleceğin sağlıkçıları "Şiddete hayır" diyerek tepkilerini sanat ile dile getirdi. Sağlıkçı adayı öğrenciler yazdıkları ve hazırladıkları şarkı, şiir, resim ve fotoğraflarla hastanelerdeki şiddete dikkat çekti. Sağlık sektöründe yaşanan şiddete d

Şiddete Hayır Demeyi Sanatla Yaptılar

İzmir'de geleceğin sağlıkçıları "Şiddete hayır" diyerek tepkilerini sanat ile dile getirdi. Sağlıkçı adayı öğrenciler yazdıkları ve hazırladıkları şarkı, şiir, resim ve fotoğraflarla hastanelerdeki şiddete dikkat çekti.

Sağlık sektöründe yaşanan şiddete dikkat çekmek isteyen Özel İzmir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, sanat aracılığıyla "Şiddete Hayır" dedi. Okulun dokuzuncu ve 12 sınıflarında okuyan öğrencilerin kimisi video kliple, kimisi ise şarkı besteleyerek şiddetin soğuk yüzünün anlatmaya çalıştı.

Öğrenciler, şiddeti anlatırken manken de oldular. Çalışmaları için kamera karşısına geçen öğrenciler ise, "darp edilmiş sağlıkçı" figürleriyle şiddeti anlatmaya çalıştı. Bazı öğrenciler ise, "Can veren ellerden can alma", "Sağlık sorununuz şiddetle çözülmez" ve "Sağlık çalışanlarına şiddet sona ersin" sloganlarıyla mesaj verdi.

Şiddete Hayır Demeyi Sanatla Yaptılar

Şiddete Hayır Demeyi Sanatla Yaptılar

Şiddete Hayır Demeyi Sanatla Yaptılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık