Trabzon'da Otistik çocukların mezuniyet coşkusu

Trabzon'da otistik çocukların eğitimi için kurulan okul ilk mezunlarını verdi. Trabzon'da otistik çocuklara yönelik kurulan Özel Eğitim İş Uygulama Okulu ilk mezunlarını verdi.   Yomra ilçesinde, Vilayetler Hizmet Birliğince otistik çocuklara yönelik kuru

Trabzon'da Otistik çocukların mezuniyet coşkusu

Trabzon'da otistik çocukların eğitimi için kurulan okul ilk mezunlarını verdi.

Trabzon'da otistik çocuklara yönelik kurulan Özel Eğitim İş Uygulama Okulu ilk mezunlarını verdi.
 
Yomra ilçesinde, Vilayetler Hizmet Birliğince otistik çocuklara yönelik kurulan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu'nun ilk mezunlarını vermesi sebebiyle tören düzenlendi. Törene, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün eşi Rukiye Öz, okul yöneticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
Törende, mini bir konser veren otistik çocuklar piyano çalıp halk oyunları gösterisi yaparak katılımcılara güzel anlar yaşattı.
 
Rukiye Öz, daha sonra 2015-2016 öğretim yılı sonunda okulun ilk mezunları olan öğrencilere diplomalarını verdi. Diplomalarını alıp havaya kep atan otistik çocuklar ardından Öz ve aileleriyle mezuniyet pastası kesti.
 
Öz, mezun olan çocukların ailelerinin talebi doğrultusunda, Trabzon Valiliği koordinasyonunda, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim ve Halk Eğitim müdürlükleri işbirliğinde otistik çocukların yeni dönemde kurs olarak eğitimlerine devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık