Profesyonel Cilt Bakımı

Cildi dış etkenlerden ve faktörlerden korumak, uzun süre güzel bir görünümde kalması için sürekli bakım yapmamız gerekmektedir. Günlük olarak uygulanan  cilt bakım uygulamaları cildinizin, genç ve güzel görünmesini sağlamak için ne yazık ki yeterli olmama

Profesyonel Cilt Bakımı

Cildi dış etkenlerden ve faktörlerden korumak, uzun süre güzel bir görünümde kalması için sürekli bakım yapmamız gerekmektedir. Günlük olarak uygulanan  cilt bakım uygulamaları cildinizin, genç ve güzel görünmesini sağlamak için ne yazık ki yeterli olmamaktadır. Uzman hekimler tarafından kliniklerde uygulanan  profesyonel cilt bakım uygulamalar düzenli olarak kullanılmalı ve aylık olarak belirli periyotlarda bu uygulamalara devam edilmesi gerekmektedir. Cildimize uyguladığımız bu bakımlar düzenli dengeli beslenme, dinlenme, düzenli su içme, peelingler, maske, nemlendirici kremler gibi bakımlar olabilir, günlük ve profesyonel olan bu cilt bakım uygulamaları dışında bir de aknelerin sonrasında oluşan izler,güneş lekeleri, doğum çatlakları, yüz kızarıklıkları, akneler (sivilce), cilt lekeleri ve siğiller  gibi bir çok cilt problemleri oluşum gösterebilmektedir. Özellikle lekeler en sık görülen cilt problemlerinden biridir, çene, alın, dekolte, yanak, sırt gibi bazı bölgelerde daha sık oluşum göstermektedir.  Lekelerin oluşumunda öncesi ve sonrasında yoğun güneş ışınlarının da büyük bir etkisi olduğunu unutmamak gerekmektedir, güneşin çok yoğun olduğu saatlerde cildimizi uzun süre yoğun güneş ışınlarına maruz bırakmamamız gerekmektedir ve yüksek faktörlü güneş koruma kremleri sayesinde cildin zararlı ışınlardan korunması gerekmektedir.

Bakınız : Sivilce Tedavisi

Cilt tiplerine ve leke çeşitlerine göre mezoterapi, peeling, Fraksiyonel Co2 lazer, derma melan, cosmo melan, dermabrazyon gibi birçok tedavi yöntemi vardır ve yoğun olarak uygulanmaktadır. Tedavilerin başarılı sonuçlanması, sorunların doğru bir şekilde tespit edip doğru tedavi yöntemlerini uygulamaktan geçmektedir. Leke tedavilerinde öncelikle lekenin oluşum sebebinin bir hastalığa bağlı olup olmadığı tespit edilip anlaşılmalıdır aksi bir durumda daha farklı olumsuz sonuçlarla karşılaşılabilmektedir.

Etiketler : Leke Tedavisi

Bir diğer farklı cilt bakım yöntemi olan Prp uygulaması ise kırışıklık, sarkıklık, yıpranmış ve lekeli cilt tiplerine uygulanmaktadır cilde yeniden sağlık ve canlılık kazandırmak için uygulanmaktadır. Uygulama sonrasında kırışıklıklar, sarkıklıklar ve lekeler artık yok olarak cildiniz daha canlı ve sağlıklı bir görünüme kavuşmuş olur. Cilt bakım uygulamaları uzman hekimler tarafından cildinize uygun olan cilt bakım uygulamaları  ile uygulanması gerekmektedir. Bu sebeple cilt bakımınızın mutlaka uzman hekimler ve kliniklerde yapılmasını tavsiye ediyoruz. Yanlış yada hatalı bir uygulama sonrasında cildinizde geri dönüşü olmayan ciddi problemlere yol açılabilir. Gitmeyi düşündüğünüz klinikleri ve hekiminizi iyi seçmeniz çok önemlidir.

Detaylı Bilgi : www.servetkarayun.com

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık