Gündeme bomba gibi düşecek skandal!

 Vücutta geri dönülmez etkiler bırakabilecek hatta insanı ölüme götürebilecek türden hastalıklı etlerin sofralara gelmek üzere olduğunu ifade eden Yazar Etyemez, son dönemlerde Hatay, Adana ve Mersin'de ölümlü vakaların görüldüğüne dikkat çekiyor. İddiala

Gündeme bomba gibi düşecek skandal!

 

Vücutta geri dönülmez etkiler bırakabilecek hatta insanı ölüme götürebilecek türden hastalıklı etlerin sofralara gelmek üzere olduğunu ifade eden Yazar Etyemez, son dönemlerde Hatay, Adana ve Mersin'de ölümlü vakaların görüldüğüne dikkat çekiyor.
 
İddialara göre; hastalığa yakalanmış büyükbaş hayvan a ilaç verildi. Ama sonuç alınamayan durumlarda devreye giren kötü niyetli tüccarlar düşük fiyattan aldıkları bu hastalıklı hayvanları kesip bayram sonrası piyasaya sürmek üzere sakladılar...
 
Çok önemli bir skandalla karşı karşıyayız
 
Sağlığımızı sarsacak, kortizonlu, antibiyotikli etler sofralarımıza gelmek üzere. Hatta bir bölümü tüketilmiş bile olabilir. Konuyu hemen açalım.
 
Hayvan yetiştiricilerince iyi bilinen bir hastalık var. Adı “üç gün”. Büyükbaş hayvanlarda görülüyor. Hastalık birkaç gün içinde zirve yapıyor. Öldürücü değil ama hayvanda örneğin şap gibi bir başka hastalık varsa ölümle bitiyor. Ve son dönemde özellikle Hatay, Adana ve Mersin'de görülen vakalarda ölüm oranları giderek artıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık