Erkekte cinsel gücü artırıyor

Likopen domates ısıtılarak ya da pişirilerek yendiğinde daha çok ortaya çıkan bir madde. Bu nedenle çiğ domatesten çok uzmanlar domatesin bu şekilde tüketilmesini tavsiye ediyor. İşte cinsel gücü arttıran diğer besinler: * Acı biber, kan akışını hızlandır

Erkekte cinsel gücü artırıyor
Likopen domates ısıtılarak ya da pişirilerek yendiğinde daha çok ortaya çıkan bir madde. Bu nedenle çiğ domatesten çok uzmanlar domatesin bu şekilde tüketilmesini tavsiye ediyor.
 
İşte cinsel gücü arttıran diğer besinler:
 
* Acı biber, kan akışını hızlandırdığı ve sinir uçlarını etkilediği için önemlidir. Aynı etkiyi zencefil de gösterir.
 
* Yumurta, B6 ve B5 vitaminlerinden zengindir yani strese karşı koruyucu, hormon seviyesini dengeleyicidir. Böylelikle libidoyu artırır.
 
* Kuruyemişler, özellikle badem, fındık ve antep fıstığı l-arjinin adlı aminoasitten zengindir ve dopamin hormonu sentezini tetiklediği ve dolayısıyla kan akışını hızlandırdığı için tüketilmesi gereken besinlerdendir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Sağlık