Arsinspor'dan Ankaragücü'ne

Arsinspor'un genç yıldızı Emre Hamzaoğlu Ankaragücü ile anlaştı. Trabzonspor altyapısında yetiştikten sonra İstanbulspor'a giden burada üç yıl başarılı bir grafik çizen Hamzaoğlu, buradan Ümit Milli Takıma kadar yükseldi. Ankaragücü'ne transferi hakkında

Arsinspor'dan Ankaragücü'ne

Arsinspor'un genç yıldızı Emre Hamzaoğlu Ankaragücü ile anlaştı.

Trabzonspor altyapısında yetiştikten sonra İstanbulspor'a giden burada üç yıl başarılı bir grafik çizen Hamzaoğlu, buradan Ümit Milli Takıma kadar yükseldi.

Ankaragücü'ne transferi hakkında sorularımızı cevaplandıran Emre Hamzaoğlu, “Trabzonspor altyapısında yetiştim. Trabzonspor'da kalıcı olmak da istedim ama o zamanki şartlar nedeniyle İstanbulspor'a gittim. Burada üç sene oynadım. Ümit Milli takım forması giydim. Yeniden süper lige dönüş yaptım. Bundan sonra Ankaragücü'nün başarısı için uğraşacağım” dedi.

Orta alanda oynayan 1984 doğumlu oyuncu Trabzospor altyapısında yetişti, PAF takımına kadar yükseldi.

 Özellikle Aykut Kocaman döneminde, Kocaman'ın vazgeçilmez oyuncularından Emre, Mehmet Yılmaz'dan sonra Ankaragücü'ne transfer olan ikinci oyuncu oldu.

Aytekin AKAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor