Hande Yener Ft. Serdar Ortaç İki Deli şarkısı dinle - Hande Yener ve Serdar Ortaç düeti

Hande Yener ve Serdar Ortaç düet yaptı. İşte ikilinin söylediği şarkı ve sözleri ile tüm detaylar...

Hande Yener ve Serdar Ortaç düet yaptı. İşte ikilinin söylediği şarkı ve sözleri ile tüm detaylar...
Pop müziğinin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç ve Serdar Ortaç Poll Production etiketi altında düet yaptı. İkili "İki Deli" isimli şarkıyı seslendirdi.

Mert Ekren'in sözlerini yazdığı ve müziğini yaptığu İki Deli isimli şarkıya Tufan Taş mix yaptı. Yapılan albümde "İki Deli" adlı şarkıya Radio Edit, Extended Mix ve Remix olmak versiyonları yer aldı.Şarkının Radio Edit ve Extended Mix versiyonu Çağın Kulaçoğlu imzası taşırken, remix versiyonu Nurettin Çolak-Levent Lodos tarafından yapıldı.

Hande Yener ft. Serdar Ortaç İki Deli şarkı sözleri:
İşte bu yüzyılın en büyük buluşması

Daha yeni başlıyor aşkın duruşması

Bu gidişle biraz zor kavuşulması

Yine de kesme umut

İkimizden birine suçu yıkacak kader

Kolay da olmayacak ama sıkı dur yeter

Elalemin durumu bizden de beter

Diye diye kendini unut

Daldığın rüyadan artık uyanır mısın?

Bana müsaade desem darılır mısın?

İki deli bir araya gelmemeliydik

Belki de bu kadar sevmemeliydik

İyi kötü atıyordu kalp, işi biliyordu

Dinlemeliydik

EN PAHALI KLİP

Müzik piyasasının sabırsızlıkla beklediği “İki Deli” isimli şarkıya Gülşen Aybaba yönetmenliğinde video klip çekildi. Üç farklı mekanda çekimleri gerçekleştirilen video klipte 35 kişilik cast ekibinin yanı sıra 40 kişilik teknik ekip görev aldı. Hande Yener ve Serdar Ortaç’ın video klipteki kıyafetleri ünlü tasarımcı Hakan Akkaya tarafından hazırlandı. Hande Yener’in swarovski taşlar ve altın kaplama boncuklar kullanılarak yapılan kemeri el işçiliği ile hazırlandı. Yener’in kolye aksesuarı için 50 metre zincir, Serdar Ortaç’ın tulum ve ceketi için ise altın kaplama düğmeler kullanıldı.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen iki yıldızın kafes dövüşü sahneleri çok konuşulacak. Kafes dövüşü çekimleri için özel led ışıklandırmalı dev bir kafes yaptırıldı. Kick boks hocası Tolga Olgun eşliğinde çalışan ikili, duruş ve yumruk tekniği için özel ders aldı. Türk Popunun en iyi kadın sanatçısı ve en iyi erkek sanatçısının kapışması olarak gerçekleşen kafes dövüşünde kazanan “İki Deli” oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya