Erdoğan'dan Flaş Açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında, Irak'ın kuzeyinde Türk askerlerinin de bulunduğu Başika Kampı'naIŞİD'in saldırı düzenlemesi ile ilgili konuştu.   Hz Ali Camii'nden çıktıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Sı

Erdoğan'dan Flaş Açıklama!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında, Irak'ın kuzeyinde Türk askerlerinin de bulunduğu Başika Kampı'naIŞİD'in saldırı düzenlemesi ile ilgili konuştu.
 
Hz Ali Camii'nden çıktıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Sızmaya çalışan DAEŞ (IŞİD) terör örgütü üyelerinin 18'i etkisiz hale getirilmiş. Arkadaşlarımızdan herhangi bir yaralı yok" dedi.
 
Saldırının Başika Kampı'yla ilgili atılan adımın ne kadar isabetli bir karar olduğunu ortaya koyduğunu dile getiren Erdoğan şöyle konuştu:
 
"ASKERİMİZ HER ŞEYE HAZIRLIKLI, GEREĞİNİ YAPARLAR"
 
"Bu durum, Başika kampıyla ilgili atılan adımın ne kadar isabetli bir karar olduğunu ortaya koyuyor. Şu anda da silahlı kuvvetlerimizin oradaki üste bulunması ve o eğitimi veren subaylarımızın bu tür sızma harekatı veya saldırı, bu tür şeyler karşısında da her an her şeye hazırlıklı olduğu da ortada. Zaten daha önce de ifade ettiğim gibi buraya giden güçlerimiz, bir yerde bu eğitimi veren özellikle subaylarımıza, görevlilerimize, onlara koruma amacıyla gitmiş olan ekiplerdir. Onlar da gereğini gerektiği zamanda yapıyor, yapacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem