A101 Tiny House satacak! A101 29 Şubat Perşembe kataloğunda Tiny House

A101 29 Şubat Perşembe kataloğunda yer alan Tiny House dikkat çekiyor.

A101 Tiny House satacak! A101 29 Şubat Perşembe kataloğunda Tiny House

A101, alışılagelmiş perakende gıda market zinciri tanımını genişleterek müşterilerine sıra dışı bir ürün sunumuyla dikkat çekiyor.

Geleneksel ürün yelpazesinin ötesine geçerek çekme karavan, tekne ve şişme çadır gibi çeşitliliği artıran A101, şimdi de Tiny House'lar ile adından söz ettiriyor. 29 Şubat tarihinden itibaren A101 mağazalarında bulunabilecek Escamp markalı 6500 Flat Tiny House modeli, minimalist yapısı ve işlevselliği ile öne çıkıyor. Bu küçük ev modeli, bir yatak odası, bir salon ve bir banyo içeriyor; 2 adet torsiyon frenli dingili sayesinde tekerlekli yapısıyla imar iznine ihtiyaç duymadan konumlandırılabiliyor.

Evde, altyapı ısı tesisatı, 24’lü sigorta kutusu, kaçak akım rölesi, mutfak tezgâhı, dolap, havalandırma sistemi ve laminat parke kaplama gibi ekstralar bulunuyor. Firma tarafından 30 gün içinde teslim edilecek olan bu Tiny House modeli, 399.900 TL fiyat etiketiyle ve kredi kartına 9 taksit imkanıyla sunulacak.

tiny-house.webp

Nedir?

Tiny House kavramı, minimalist yaşam felsefesi ve sadeliği ön planda tutan, genellikle doğa ile iç içe bir yaşam arzulayan kişiler için ideal bir seçenek olarak ortaya çıkıyor. 30 metrekareye kadar olan bu küçük boyutlu, işlevsel evler, geleneksel bir evde bulunan her türlü konforu ve teknolojiyi barındırıyor. Tiny House, sabit ya da mobil olarak kullanılabilen, düşük maliyetlerle, minimal fakat elit bir yaşam sunan bir yaşam biçimi olarak tanımlanıyor.

Dünyada bir trend haline gelen Tiny House hareketi, kullanıcılarına gerekli konforu, teknolojiyi ve estetiği sunarken, aynı zamanda daha sade ve özgür bir yaşam tarzını benimsemelerini sağlıyor. A101'in bu yenilikçi adımı, perakende sektöründe nasıl farklılaşabileceğinin ve müşteri ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler sunmanın bir örneği olarak görülebilir. Tiny House, sadece bir yaşam alanı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda minimalist ve sürdürülebilir bir yaşam tarzını da teşvik ediyor. Bu, özellikle şehir hayatının karmaşasından uzaklaşıp doğa ile iç içe bir yaşam arayanlar için cazip bir alternatif oluşturuyor. A101'in bu adımı, perakende sektöründe sürdürülebilir ve yenilikçi ürün seçeneklerinin önemini bir kez daha vurguluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya