Yazılanlar çıldırttı! Anıl Altan çocuklarına gelen yoruma isyan etti

Eşi ve çocuklarıyla sık sık paylaşımda bulunan Altan, son paylaşımına gelen yorum sonrası isyan etti.

Yazılanlar çıldırttı! Anıl Altan çocuklarına gelen yoruma isyan etti

Anıl Altan ve Pelin Akil 2016 yılında nikah masasına oturmuş, 3 yıl sonra ikizleri Alin ve Lina'yı kucağına almıştı. Eşi ve çocuklarıyla mutlu aile pozlarını sık sık sosyal medyadan paylaşan çiftten Altan, bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.

nhhgm-g.jpg

"SANKİ İHMAL EDİLİYOR GİBİ"

33 yaşındaki Altan, Instagram sayfasından kızlarıyla çekilen eğlenceli bir videosunu yayınladı.

Bir takipçisinin, "İlk dikkatimi çeken ablasının duruşu oldu. Sanki biraz ihmal ediliyor gibi" yorumunu gören ünlü isim, kayıtsız kalamadı..

gfhgfj.jpg

"İKİ GÜN ARALIKLARLA SU VERİYORUZ"

"Evet bilerek yapıyoruz, akşamları başka odaya kilitliyoruz, çiğ et veriyoruz, iki gün aralıklarla da su veriyoruz" diyerek takipçisine isyan eden Anıl Altan, şöyle devam etti:.

"Yarınki videoyu izleyince de Alin ihmal ediliyor dersin... Sen nasıl karar verirsen ona göre düzenleriz günleri. Senin ve Meryem'in birden fazla çocuğu olunca daha güzelini yaparsınız."

gfhjnfhy.jpg

"AYNI ŞEKİLDE DEVAM"

"14 saniyeden 4 sene çıkarımı yapan yüksek zekalı arkadaşları tebrik ederim, aynı şekilde devam."

Geçtiğimiz haftalarda ailece Lizbon'a tatile giden çifti yine bir takipçisi kızdırmıştı..

"ANNENİZ KAÇAR SONRA"

"Yaramazlık yapmayın kızlar, anneniz kaçar sonra. Allah Anıl'a sabır versin" yorumu sonrası çileden çıkan Pekin Akil şöyle cevap vermişti:

"KENDİMİ SALAN BİR KADIN DEĞİLİM"

"Kendini salan, saçını süpürge eden, her şeyini çocuklarına adayan bir kadın değilim. Çünkü kendimi seviyorum. İçimdeki küçük Pelin 'Ben de varım' diye çırpınıyor."

nhjmgh.jpg

DESTEK YAĞDI

Diğer takipçileri de Pelin Akil'in haddini aşan yorum yapan takipçisine verdiği cevabı desteklemiş, "Yürü be Pelin", "Çok haklısın" yorumlarında bulunmuştu.

.Pelin Akil ile mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk babası Anıl Altan, "Büyüdüklerini görmek beni gururlandırıyor. İlk kucağıma aldığım günü hatırlayınca duygulanıyorum" demişti..

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin