Ünlü söz yazarı ve besteci Hülya Şenkul hayatını kaybetti

Türkiye'nin önemli söz ve beste yazarlarından olan Bursalı sanatçı Hülya Şenkul tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ünlü söz yazarı ve besteci Hülya Şenkul hayatını kaybetti

Aslen Orhangazi'ye bağlı Narlıcalı olan ve İstanbul'da yaşayan sanatçı, söz ve beste yazarı, şair özellikleri bulunan Hülya Şenkul birçok ünlü sanatçıya yazdığı şarkı sözleri ile tanındı.
Hülya Şenkul, evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu omurilik zedelenmesi teşhisiyle, geçtiğimiz 10 Temmuz tarihinde Şişli Kolan Hastanesi'nde acilen ameliyata alınmıştı.

nlu-soz-yazari-ve-besteci-hulya-senkul-hayatini-kaybetti.webp

Aylardır hastanede tedavi gören söz yazarı Hülya Şenkul, yaşam savaşını kaybetti..

nlu-soz-yazari-ve-besteci-hulya-senkul-hayatini-kaybetti2.webp

Aslen Orhangazi'ye bağlı Narlıcalı olan ve İstanbul'da yaşayan sanatçı, söz ve beste yazarı, şair özellikleri bulunan Hülya Şenkul bir çok ünlü sanatçıya yazdığı şarkı sözleri ile tanındı. En bilinen eseri ise Serdar Ortaç'a yazdığı Zakkum Çiçekleri şarkısı oldu..

nlu-soz-yazari-ve-besteci-hulya-senkul-hayatini-kaybetti3.webp

5 ay önce bir Trafik kazası geçirdiği belirlenen Hülya Şenkul hastanede tedavi görüyordu. Hülya Şenkul dün ikindi vakti Orhangazi'de Gazi Orhanbey Camiinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin