Ünlü şarkıcı Hatice'nin kurban bayramı ile ilgili söylediği sözleri tepki çekti

Meslektaşı Burcu Güneş'in Kurban Bayramı yorumuna destek olan Hatice, söylediği sözle medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Ünlü şarkıcı Hatice'nin kurban bayramı ile ilgili söylediği sözleri tepki çekti

Kurban Bayramı'yla ilgili "Hayvanlara yanlış kesimle zarar verilecekse bu bayram bizde hiç kutlanmasın daha iyi" diyen Burcu Güneş'e destek verirken "Kurban Bayramı'nı katliam ayı desek yeri" ifadelerini kullanan Hatice'nin sözleri tepki çekti.

Gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren Hatice, Kurban Bayramı'ndan dolayı 10 yıl boyunca et yemediğini söyleyerek "Hayvanlara yanlış kesimle zarar verilecekse bu bayram bizde hiç kutlanmasın daha iyi. Biz işin hakkını veremiyoruz" diyen Burcu Güneş'e destek verdi. Hatice'nin Kurban Bayramı'nı "katliam" olarak nitelendirmesi bazı kullanıcıları kızdırdı.

"KURBAN BAYRAMI'NI KATLİAM AYI DESEK YERİ"

Meslektaşı Burcu Güneş'in Kurban Bayramı yorumuna destek olan Hatice, bir paylaşıma yaptığı yorumda "Hiç sevmiyorum, Kurban Bayramı'nı katliam ayı desek yeri" ifadelerini kullandı. Hatice'nin sözlerin kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Şarkıcı için "Ne saçma bir üslup, düşüncelerinizi yazıya dökmeyin" yorumu yapıldı.

unlu-sarkici-haticenin-kurban-bayrami-ile-ilgili-soyledigi-sozleri-tepki-cekti.jpg

unlu-sarkici-haticenin-kurban-bayrami-ile-ilgili-soyledigi-sozleri-tepki-cekti-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin