Şimdilik anne olmayı düşünmüyorum!

Geçtiğimiz günlerde yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile ayrılan oyuncu Hazar Ergüçlü bir derginin yenil sayısı için kamera karşısına geçti.

Şimdilik anne olmayı düşünmüyorum!

Özel hayatıyla ilgili merak edilenleri cevaplayan Hazar Ergüçlü ilişkide çok rahat olduğunu belirtti.

2018 yılından bu yana birlikte olan oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü geçtiğimiz haftalarda ilişkilerini bitirdiklerini açıklamıştı. Bir süredir ayrı olan ikiliden Hazar Ergüçlü, bir derginin yeni sayısı için röportaj verdi.

Hakkında merak edilenleri anlatan ünlü oyuncu, “İlişkide partnerini çok sahiplenir misin, ilişki içinde nasıl bir kadınsın” sorusunu şöyle yanıtladı: “Ben ilişkide çok rahatım. Karşı tarafın özgür ve benden ayrı bir hayatının hatta ayrı evlerimizin olması gerektiğini düşünüyorum. Ben kendi alanına çok düşkün birisiyim. İlişki hayatımın merkezi olmaz. Bağımsız ve yalnız kalabilmeyi önemserim.”

Ergüçlü, anne olma fikrine şimdilik mesafeli olduğunu da dile getirdi:“Çocuk sahibi olmayı şimdilik düşünmüyorum. Hiç o modda değilim. Canım ne isterse onu yapmak istiyorum. Çünkü dünyada çok sınırlı bir vaktim var ve bunu doğru şekilde kullanacağım.

Bir de hata yapmaktan çok korkuyorum. Doğru düzgün bir insan yetiştirmek büyük bir sorumluluk. Tabii ki biliyorum çocuk sahibi olduğum zaman illa ki hata yapacağım.

imdilik-anne-olmayi-dusunmuyorum.jpeg

Dünyadaki bütün tecrübeleri edinsem, kitapları okusam bile. Bir süreliğine de olsa ilgimin tamamını verebilecek duruma gelmeden çocuk yapmayı düşünmüyorum. Mutlu, kendiyle barışık olabilecek bir birey yetiştirmek istiyorum çünkü. Bunun yolu önce benim mutlu, kendiyle barışık bir kadın olmamdan geçiyor.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin