Seren Serengil dediğini yaptı! Hadise 'Haberler çıkarsa intihar ederim' demişti! Reza Zarrab ile mesajları ifşa oldu! "

Ünlü şarkıcı Hadise'nin adı Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab'la aşk iddialarına karışmıştı.

Seren Serengil dediğini yaptı! Hadise 'Haberler çıkarsa intihar ederim' demişti! Reza Zarrab ile mesajları ifşa oldu! "

Ebru Gündeş ile evli olduğu günlerde Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı öne sürülen Hadise, haberleri yalanlamış ve ünlü şarkıcının iş insanı Mehmet Dinçerler'le evlenmesinin ardından konu kapanmıştı. Fakat geçen aylarda Mehmet Dinçerler ile beş aylık evliliklerini bitiren Hadise, Reza Zarrab ile yeniden gündeme geldi. Daha öncesinde Hadise ile Reza Zarrab'ın mesajlarını okuduğunu ve ikilinin kayalıklarda el ele fotoğrafı olduğunu dile getiren sunucu Seren Serengil, bu defa "Ebru Gündeş'in intikamını alacağım" diyerek bambaşka açıklamalar yaptı.

Serengil, kanıtları tek tek yayınlayacağını da duyurdu. Bu açıklamaların ardından Hadise'den çarpıcı bir paylaşım geldi. Hadise'nin paylaşımını gören Serengil de video verdiği yanıtta Hadise'nin Reza Zarrab'a "Haberler çıkarsa intihar ederim" dediğini iddia etti. Hadise ile Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab'la ilgili yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı. Reza Zarrab'ın Gündeş'le evliyken Hadise'yle yasak aşk yaşadığı, ikilinin Amerika'da kaçamak yaptıkları iddia edilmişti. Haberin çıkmasının akabinde şarkıcının Reza Zarab'la WhatsApp üzerinden mesajlaştığı ve bu konuşmaların dava dosyasına girdiği öne sürüldü. Mesajlarda Zarrab'ın Hadise'ye "Beni de bitirdin kendini de" dediği iddia edildi. İşte ayrıntılar….

seren-serengil-dedigini-yapti.webp

Ünlü şarkıcı Hadise ile arabeskin kraliçesi Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la ilgili magazin gündemine bomba gibi düşen ayrıntılar ortaya çıktı. Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'le evliyken Hadise'yle yasak aşk yaşadığı, çiftin Amerika'da aşk kaçamağı yaptıkları öne sürülmüştü. Haberin çıkmasının ardından şarkıcının Reza Zarab'la WhatsApp üzerinden konuştuğu ve bu mesajların dava dosyasına girdiği iddia edildi. Mesajlarda Zarrab'ın Hadise'ye "Beni de bitirdin kendini de" dediği öne sürüldü..

seren-serengil-dedigini-yapti1.jpg

HADİSE 11 YILLIK EVLİLİĞİ BİTİRDİ İDDİASI

Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'la 11 yıllık evliliği "O Ses Türkiye"de birlikte jüri üyeliği yaptığı Hadise yüzünden bittiği iddia edilmişti.

seren-serengil-dedigini-yapti3.webp

Haberde, Reza Zarrab'ın Gündeş'le evliyken Hadise'yle birlikte olduğu, ikilinin Amerika'da tatil yaptıkları öne sürülmüştü..

seren-serengil-dedigini-yapti5.webp

Bu iddiaları yalanlayan Hadise, yayın yasağı çıkarıp dava açacağını belirtmişti.

O dönem Kaan Yıldırım'la aşk yaşayan Hadise, sosyal medya hesaplarından Ebru Gündeş'le olan fotoğraflarını silmişti..

HADİSE: YAŞADIKLARIMDAN PİŞMAN DEĞİLİM!

Hadise'nin Reza Zarrab'ın aşk haberinin çıkmasının ardından Amerika'da olan iş insanıyla WhatsApp üzerinden konuşma yaptığı iddiası gündeme geldi.

"BENİ DE BİTİRDİN KENDİNİ DE"

Dava dosyasına giren yazışmalarda Reza Zarrab'ın "Beni de bitirdin kendini de" diye sitem ettiği Hadise, "Seninle yaşadıklarımdan asla pişman değilim. Kaan'ı rahatlatmak için yaptım. Zan altında kaldım, mecburdum. Bana lütfen saldırma" dediği öğrenildi.

Hadise'nin "Resim de varmış" diyerek Reza Zarrab'ı uyardığı ve ikisini Amerika'da sahilde el ele yürürken gösteren fotoğraf karesinin de dava dosyasında olduğu iddia edildi..

Hadise'nin O Ses Türkiye programında jüri koltuğunu paylaştığı Ebru Gündeş'in kocası Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ardından da Hadise iddiaları yalanlamış ve popçunun Mehmet Dinçerler ile evlenmesinin ardından bu iddialar son bulmuştu..

Fakat 30 Eylül'de Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliklerini bitiren Hadise, boşanmanın ardından pek çok iddia ile yeniden gündeme geldi..

HADİSE İDDİALARA CEVAP VERDİ

İddialarla ilgili açıklamada bulunan Hadise, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Bugüne kadar hakkımda çıkan doğru ya da yanlış haberleri gerek ifade özgürlüğüne gerek basın özgürlüğüne önem verdiğim ve şöhretin getirdiği bir bedel olarak gördüğüm için sağduyu ile karşılamaya çaba gösterdim. Ne var ki, haber değeri taşımayan, yalanlamaya tenezzül dahi etmeyeceğim, kişisel kin, hırs ve habis duygular ile her şeyden evvel kadınlık onurumu zedeleyen, aileme hatta boşandığım eşim ve ailesine dahi saygısızlık ihtiva eden, iftira ve hakaret boyutuna ulaşan söylemler için sessiz kalmayacağım. Asla kabul etmiyorum, etmeyeceğim! Benim için ahlakın özü, üretmek, işini iyi yapmak, ülkem için, ülkemin kadın ve çocukları başta olmak üzere bu toplum için faydalı, yararlı ve örnek bir sanatçı olmaktır. Bugüne kadar nasıl geldiysem bugünden sonra da aynı çizgide ilerleyeceğimi tüm kamuoyunun ve sevenlerimin bilgisine sunarım. Bu hafta avukatım, şahsıma yöneltilen gerçeğe aykırı beyanlar kişilik haklarımı zedeleyenlere karşı gerekli işlemleri başlatacaktır".

"BU HİKAYEDE YANAN MEHMET DİNÇERLER OLDU"

Hadise'nin bu sözleri Söylemezsem Olmaz sunucularından Bircan Bali ile Seren Serengil'i sinirlendirdi. Bircan Bali açıklamanın ardından sunuculuğunu üstlendiği programda şunları söyledi: "Bu hikayede yanan Mehmet Dinçerler oldu.

"SEN BU EVLİLİĞİ KENDİ İSMİNİ KURTARMAK, TEMİZLEMEK İÇİN YAPTIN"

Lütfen, avukatın ve sen kulaklarını aç iyi dinle. Bu benim kendi düşüncem; sen bu evliliği kendi ismini kurtarmak, temizlemek için yaptın. Net böyle düşünüyorum. Bana dava açabilirsiniz"

Hadise'nin açıklamasına ve avukatına öfkelenen Seren Serengil de "Kadınlara 'kaşar' diyen avukatın var! Parasız avukatlık yapıp şöhret olayım kafasında. Bence bu yazıyı o yazdırdı. Çıksın Hadise okusun bu yazdıklarını anıracağım burada" diyerek meydan okudu..

SERENGİL'DEN BOMBA İDDİA! "MESAJLARI OKUDUM"

Serengil, sonrasında ise Hadise'nin Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la ilişki yaşadığını ve aralarındaki mesajlaşmaları gördüğünü iddia etti.

Ünlü sunucu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kadınları çocukları ağzınıza almayın. Mahkeme aç bana Ebru Gündeş'i şahit yazarım. O da var ya seve seve gelir. Ben o mesajları okudum Reza ile olan. Yetinmedim, Reza'nın avukatını aradım, avukat evet dedi. Ben söz verdiğim için burada söylemedim"

"EL ELE FOTOĞRAFLARI VAR"

Seren Serengil, programın bir başka bölümünde ise Reza Zarrab ile Hadise'nin el ele fotoğrafları olduğunu öne sürdü.

"BİR ŞEYLER SÖYLERİM AMA MANŞET OLMAYA HİÇ NİYETİM YOK"

Söz konusu bölümde Serengil, Hadise'nin bir konserinde, "Söylediklerimden dolayı hiç kimseye hesap vermek zorunda değilim. Şimdi ben bir şeyler söylerim ama manşet olmaya hiç niyetim yok" sözlerine kızdı ve bu sefer herkesi şoke eden bir iddiada bulundu.

"KAYALIKLARDA EL ELE BİR FOTOĞRAF"

Seren Serengil, şöyle konuşarak herkesi şaşırttı: "Desin ki... Mesela... Reza'yla benim fotoğraflarım varmış desin mesela. Onu da kız kardeşim çekmedi desin mesela. Manşetse bu manşet bence. Kayalıklarda el ele bir fotoğrafınız varmış diye söylentiler varmış, böyle bir fotoğraf yok. Üstelik kız kardeşim çekmedi desin mesela. Diyebilir, bunları söyleyebilir"

DELİLLERİ TEK TEK YAYINLAYACAK!

Bu iddialarıyla çok konuşulan ve daha önceki açıklamalarında yazışmaları yayınlamayacağını söyleyen Seren Serengil, bugünkü programda ikilinin mesajlarını yayınlayacağını duyurdu.

"EBRU GÜNDEŞ, HİÇ MERAK ETME SENİN İNTİKAMINI ALACAĞIM"

Seren Serengil, şöyle konuştu: "Ebru Gündeş, hiç merak etme. Senin intikamını 24 saat sonra alacağım. "İftira atıldı bana, iftira atıldı bana" diyen kişilerin, avukatlarının ve kendilerinin yarın maskelerini düşüreceğiz. Biz hiç kimseye itiraf atmayız. Yarın dananın kuyruğu kopuyor"

Bircan Bali "Hadise ile alakalı ortaya atılan bu iddiayı gerçeğiyle birlikte size ispatlayacağız derken Seren Serengil, "Yarın Reza Zarrab ve Hadise'nin bütün konuşmalarını açıklayacağız" ifadelerini kullandı..

"ASLA SUSMAYACAĞIM"

Tüm bu yaşananların ardından Hadise'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Sosyal medyada açıklama yapan Hadise, şunları söyledi:

"Bu mesajım tehdit ve taciz edilen tüm kadınlara; SUSMAYIN BEN DE SUSMUYORUM VE ASLA SUSMAYACAĞIM.

Elbette Hadise olmanın, ünlü olmanın bir bedeli olacak.

Ünlü isimler olarak göz önündeyiz bizi seven de olacak sevmeyen de.

Beni biliyorsunuz, genelde konuşmam. Adalete hep güvenirim. AMA bu sefer söyleyeceklerim var!

Müzikle mutlu olan, işime aşık olan ve aileme bakan bir insanım. Ben hayatı, hayatımı ve sevenlerimi çok seviyorum. Siz istediğiniz sürece ben sahnelerde olacağım, şarkılarımı söylemeye devam edeceğim.

Kariyerim boyunca kimseyle polemiğe girmedim. Bana Roberto Carlos bacaklı diyenler oldu, obez diyenler oldu ve daha neler söylendi ama ben hep sustum. Asla polemiğe girmedim.

Ben her şeyden önce bir KADINIM, bir insanım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum.

Bu insanlara göre kaç kere hamile kaldım, kaç kere kürtaj yaptırdım. Geçtiğimiz günlerde göz doktorundan çıkarken bana YİNE kürtaj yaptırmıştır dedi bu grup

Bu insanlara göre metres oldum, bu insanlara göre bel altı ne geliyorsa aklınıza çoğuna maruz kaldım. Bu insanlar tarafından bana tam bir buçuk yıldır şantaj yapılıyor.

İnsan diyorum ama insanlığa sığacak bir şey değil bu yaptıkları.

Ben onlara ait bir malzeme değilim, ben bir insanım.

Özel hayatıma resmen tecavüz ediyor bu insanlar. Şantaj, tehdit… Ben Hadise'yim diye rahatlıkla bunu yapabileceklerini mi düşünüyorlar?

Ben artık buradan tüm kadınlara, adalet bakanımıza, adalet sistemimize sesleniyorum.

Bu yapılan şantaj, tehdit resmen özel hayatıma TECAVÜZ!

Hiçbir kadın ünlü ya da ünsüz bu şekilde tehdit edilemez, hiç kimseye böyle bir şantaj yapılamaz..

Bu tecavüzün durması için savaşacağım! Sadece kendim için değil, benim gibi aynı şeyleri yaşayan, yaşayacak olan kadınlar ve kadın meslektaşlarım için savaşacağım.

Siz kimsiniz? Allah mısınız?.

Bu dünyada kimseye verecek hesabım yok!.

Bu her insan hakkında bel altı konuşma hakkını kendinde gören programların kesinlikle kontrol altına alınması gerekiyor, magazin dediğiniz şey insanları tehdit etmek değildir"

Hadise'nin açıklamasının ardından Seren Serengil de sosyal medya hesabında bir video paylaşımında bulunarak dikkat çeken ifadeler kullandı..

"Ahlaklı, tertemiz yaşayan kadınların temsilcisi siz olamazsınız. Kimsenin size tehdit yaptığı yok, şantaj yaptığı yok. Yarın her şeyiniz her yerde çıkacak diye panik halindesiniz. Paniğinizi sevgilinizle mesajlarınızda dile getirmişsiniz (Reza Zarrab). "Reza yayın yasağı aldır, haberler çıkarsa intihar ederim, avukatını gönder…"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin