Sait Uçar’ın oğlu Mesut Uçar babasının mirasını yaşatıyor!

Karadeniz Müziği’nin sevilen ismi Sait Uçar’ın oğlu Mesut Uçar babasının mirasını yaşatmak için çalışıyor.

Sait Uçar’ın oğlu Mesut Uçar babasının mirasını yaşatıyor!

Yıllardır yaptığı müzikle herkesin gönlünde taht kurmuş, Karadeniz Müziği denince akla gelen ilk isim olan Sait Uçar’ın oğlu Mesut Uçar, “Desteklerinizle Sait Uçar'ın müziğini sonsuzluğa taşımak için el ele verelim” dedi.

sait-ucarin-oglu-mesut-ucar-babasinin-mirasini-yasatiyor.jpeg

Mesut Uçar şunları söyledi;

“Bir döneme damga vuran Karadeniz müziğinin eşsiz temsilcisi Sait Uçar, geniş repertuarı ve duygusal eserleriyle kalbimizde daima yaşayacak. Onun unutulmaz şarkıları ve değerli müzik mirasıyla gurur duyuyoruz. Babam Sait Uçar'ın izinden yürümek, onun müziğini kuşaktan kuşağa aktarmak için yılmadan çalışıyoruz.

Mesut Uçar olarak, yeni eserler ve klasiklerle dolu bir müzik yolculuğuna çıkıyoruz. Babamın müziğine olan bağlılığımızı, tıpkı onun gibi, halkımızla paylaşmak istiyoruz. Sait Uçar'ın hatıralarını canlı tutmak ve onunla birlikte anılarınızı yeniden yaşamak için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var.

Karadeniz müziğine gönül veren herkesi bu müzikal yolculuğa davet ediyoruz. Babamın anısına sahip çıkarak, müziğin gücüyle bir arada olmayı ve birlikte unutulmaz anlar yaşamayı diliyoruz.

Mesut Uçar ve ekibi olarak, tüm müzikseverleri heyecanla yeni şarkılarımızı dinlemeye ve Karadeniz müziğine olan sevgimizi paylaşmaya davet ediyoruz. Desteklerinizle Sait Uçar'ın müziğini sonsuzluğa taşımak için el ele verelim.

Unutmayın, müzik her zaman kalplerimizi birleştiren büyülü bir köprüdür!"

Sakarya üniversitesi Devlet konservatuvar Mezunu olan Mesut Uçar, müzik yönetmenliği de yapmaktadır. Mesut Uçar, Sait Uçar, İbrahim Tatlıses, Mabel Matiz, Derya Uluğ, Keremcem, Sinan Akçıl, Ekin Uzunlar, Zeynep Başkan, Selçuk Balcı, Apolas Lermi, Serdar Ortaç ve Cem Adrian gibi isimlerle çalıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler