Melis İşiten Tolga Güleryüz’e özlemini haykırdı!

Baş Belası tiyatro ekibini taşıyan minibüs Çorum oyunu dönüşünde kaza geçirmiş, Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş hayatını kaybetmişti.

Melis İşiten Tolga Güleryüz’e özlemini haykırdı!

Projenin başrol oyuncular Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci ise yaralanmıştı. Melis İşiten, arkadaşı Güleryüz'ü anarak, duygusal bir paylaşım yaptı.21 Kasım 2022 tarihinde Çorum'dan dönen 'Baş Belası' adlı tiyatro ekibinin bulunduğu minibüs, Amasya'nın Merzifon ilçesinde TIR'a çarpmıştı. Minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetmişti. Sürücü ile minibüste yaralanan Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek ise ölümden dönmüştü.

TARİHİ KOLUNA KAZITTI

Ünlü oyuncu, feci kazanın ardından ölümden döndüğü günün tarihini de koluna kazıtmıştı.

ARKADAŞINI ANDI

Melis İşiten, son olarak 389 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden peş peşe Tolga Güleryüz'ün fotoğraflarını yayınlayarak, arkadaşını andı.

"ÖZLEMEDİĞİM BİR GÜN YOK"

Paylaştığı son kareye, "Özlemediğim hiçbir gün yok ama bazı gecelerin karanlığını onun yolunda attığımız adımların güneşi aydınlatıyor. Yarın yeni bir gün" notunu düştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin