MasterCheff Esra ve Seda Sayan hakkındaki gerçek!

Ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri görevini üstlendiği 'Masterchef Türkiye' yarışmasıyla ünlenen Esra Tokelli, 2020 Masterchef Türkiye'deki azmi ile dikkatleri üzerine çekmişti.

MasterCheff Esra ve Seda Sayan hakkındaki gerçek!

Masterchef 2023 All-Star'ın en çok dikkat çeken isimlerinden biri Esra Tokelli.

ghgfh.jpg

Herhangi bir eğitimi olmadan alaylı olarak girdiği Masterchef'te yeteneğini konuşturan Tokelli, geçtiğimiz günlerde şeflerden övgü dolu sözler almıştı.

Geçtiğimiz yıl annesini kaybeden ve bu sezon sık sık annesi içinn yarıştığını belirten Tokelli, mutfakta tercih ettiği ağır makyajıyla dikkat çekerken geçtiğimiz günlerde makyajsız halini paylaşarak, kendisini, eleştirenlere sitemde bulunmuştu.

ghgfhgfh.jpg

Öte yandan Tokelli, Seda Sayan gerçeğiyle herkesi şaşırttı.

Esra Tokelli hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı

gfh.jpg

Aşırı makyajı ve dekolte tercihiyle zaman zaman takipçilerinden tepki gören Esra Tokelli daha önce ise Seda Sayan'ın Yemekteyiz programına katılmış.

sdes.jpg

Instagram'da 'Hürrem Mutfağı' ismiyle yemekler yapan Esra Tokelli, Masterchef'ten önce Yemekteyiz yarışmasına katılarak birinci olmuş.

dgfdg.jpg

Ocak ayında yayınlanan bölümde yer alan Esra Tokelli, o haftanın birincisi olup 10 bin lira para ödülü kazanmış.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin