Masterchef All Star'da sezonun ilk takım kaptanı belli oldu!

MasterChef All Star'ın ekrana gelen yeni bölümünde, ilk kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takımın kaptanı olan isim, Kırmızı takımın kaptanını belirledi. Mavi takım ile Kırmızı takımda yer alan isimler kimler?

Masterchef All Star'da sezonun ilk takım kaptanı belli oldu!

'All Star' formatı ile ekranlara geri dönen ve jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ile Danilo Zanna'nın oturduğu MasterChef Türkiye tüm hızıyla sürüyor. MasterChef All Star'ın ekrana gelen yeni bölümünde, ilk kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takımın kaptanı olan isim, Kırmızı takımın kaptanını belirledi. İşte Mavi takım ile Kırmızı takımda yer alan isimler...

TV8'de ekrana gelen ve Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye All Star'da ana kadronun tamamlanmasının ardından yedek kadroda yer alan yarışmacılar da belli olmuştu. Eski sezon yarışmacılarının yer aldığı MasterChef All Star'ın yeni bölümünde, ilk kaptanlık mücadelesi yaşandı.

''GÜNLERDİR BURASI İÇİN MÜCADELE VERİYORDUNUZ''

Programın başında Mehmet Şef, ''MasterChef Türkiye All Star’a hoş geldiniz. Günlerdir burası için mücadele veriyordunuz. Hepiniz elinizden geleni yaptınız. Ve burayı çok fazlasıyla hak ettiniz. Buradaki mücadeleleri gördük, hırsı gördük, azmi gördük ve burayı ne kadar çok istediğinizi gördük. Hepinize All Star’da başarılar arkadaşlar'' açıklamasında bulundu.

masterchef-all-starda-sezonun-ilk-takim-kaptani-belli-oldu.jpg

''BU SENE ÇOK ÖNEMLİ BİR SENE''

Somer Şef ise yaptığı konuşmada, ''Beş yıllık yaptığınız çalışmalar sizi buraya getirdi. Bu sene çok önemli bir sene. Çünkü bu senenin şampiyonu MasterChef’in sadece 2023 şampiyonu değil MasterChef’in beş yıllık senesinin de şampiyonlarının şampiyonu olacak. O yüzden gerçekten hepiniz çok heyecanlısınızdır. Biz de sizler kadar heyecanlıyız. Bakalım MasterChef Türkiye’nin ilk All Star şampiyonu kim olacak. Hepinize bir kez daha bol şans diliyoruz arkadaşlar'' dedi.

masterchef-all-starda-sezonun-ilk-takim-kaptani-belli-oldu-003.jpg

Programın nasıl ilerleyeceğinden de bahseden Somer Şef, yarışmacıları bilgilendirdi:

Sizlerin de bildiği gibi ilk önce kaptanlık oyunu oynayacağız. Bu kaptanlık oyununda en başarılı yemeği yapan arkadaşımız Mavi takımın kaptanı olacak ve Kırmızı takımın kaptanını seçecek. Daha sonra ise her zaman olduğu gibi Mavi takım ve Kırmızı takım kendi takımlarını belirleyecekler sırayla. Ve hafta boyunca bu takımlarla yarışacaklar. Mavi takımın kaptanı geçen sene başlattığımız şekilde Mavi takım kaptanlığını kazanan arkadaşımızın dokunulmazlığı olacak. Yani hafta boyunca yapacağımız oyunlarda eğer Mavi takım kaybederse veya son gün yapacağımız bireysel oyunda kaybederse Mavi takımın kaptanı takacağı bu altın rozeti bir dokunulmazlık olarak kullanacak. Bu rozeti bize vererek gümüş renkli kaptanlık rozetini alacak. Yani bir sonraki haftaya geçme ihtimaliniz çok fazla olacak. Takımlarımız kurulacak ve ertesi gün takım yarışmalarımız başlayacak. Geçen seneki formatımızdan çok büyük bir değişiklik yok. İki takım halinde yarışacağız. Yarışmayı kazanan o gün için takım olarak dokunulmazlığı alacak. Diğer takım bireysel olarak yarışıp iki aday çıkaracak. Sizlerle zaman zaman konuştuk ama seyircilerimizin de bilgisi olsun diye. Bazıları diyebilirler ki ''Tamam All Star müthiş harika da, bu All Star’ın bir finalisti ve şampiyonu da yok mu? Onlar nerede?'' Onlar bize katılacaklar. İlerideki sürede yanımızda olacak. Daha sonra MasterChef’in şampiyonları ve ikincileri de burada olacak.

ŞEFLER, YARIŞMACILARDAN 'TİRAMİSU' İSTEDİ

Şefler, yarışmacılardan Danilo Şef'in 'Al beni yukarı' adlı tatlısı olarak da bilinen tiramisu tatlısını hazırlamalarını istediler. Ayrıca yarışmacılara tiramisu da ikram ettiler. İstedikleri yemekle ilgili açıklama yapan Mehmet Şef, ''Evet arkadaşlar hepinize başarılar diliyoruz. Artık yemek zamanı. Sıra geldi kaptanlık yemeğimize. Bize tiramisu yapacaksınız'' dedi. Yarışmacılar 45 dakika içinde tiramisu hazırladı.

ŞEFLER HAZIRLANAN TABAKLARIN TADINA BAKTI

Yarışmacıların yaptıkları tatlıların tadına bakan şeflerden Somer Şef, en çok Sergen ve Burcu'nun hazırladığı tabağı beğendi. Danilo Şef, en çok Tahsin ve Tanya'nın yaptığı tiramisu tatlısını beğendi. Mehmet Şef de hazırlanan tabaklar arasından en çok Berker, Esra ve Çağatay'ın tabağını beğendi.

5 KİŞİ MAVİ TAKIM İÇİN KAPTAN ADAYI OLDU

Ana kadroda yer alan isimler arasından seçilen ve Esra, Sergen, Tanya, Berker ile Tahsin'den oluşan beş kişi, Mavi takım kaptanlığına aday oldu. Yapılan elemenin sonunda ise geriye Tahsin ve Sergen aday olarak kaldı. Şefler, Mavi takımın kaptanı olarak Sergen'i seçti.

MAVİ TAKIMIN KAPTANI SERGEN OLDU

Mavi takımın kaptanı seçilen Sergen, ''İlk MasterChef All Star kaptanı yani Mavi takım kaptanı olduğum için çok mutluyum. Devamı gelsin istiyorum. İlk kaptanlığı almak benim için çok önemliydi'' derken, Tahsin ise ''İkinci oldum, sağlık olsun. Sergen kazanmış, ben kazanmışım hiçbir problem yok. Ta ki birinci ve ikinciler gelene kadar. O da arkadaşım ama onunda sırası var'' açıklamasında bulundu.

TAKIMLARDA YER ALAN İSİMLER BELLİ OLDU

Sergen, Kırmızı takımın kaptanını belirledi ve Eray'ın ismini açıkladı. Sergen ile Eray daha sonra ise kendi takımlarında yer alacak isimleri belirlediler.

Eray Aksungur'un Kırmızı takıma ilk seçtiği isim olan Dilara Başaran, ''Kırmızı kaptan bu hafta Eray oldu. Beni ilk seçeceğini asla tahmin etmiyordum. Çünkü bence kendi daha önce çalıştığı ve iyi olduğu birini seçeceğini zannediyordum. O yüzden benim içinde ters köşe oldu. Ama hangi takımda olduğum asla fark etmez. Buraya savaşmaya geldim. Savaşmaya devam'' açıklamasını yaptı.

masterchef-all-starda-sezonun-ilk-takim-kaptani-belli-oldu-001.jpg

Sergen Özen'in Mavi takıma seçtiği ilk isim olan Tahsin Küçük de, ''Tabii ki de ilk beni seçecekti. Orada ben dururken başka bir seçenek yoktu bile. Bunun aksini yapsaydı kıyameti kopartırdım. Doğruyu yaptı çünkü stratejik anlamda benim beynime güveniyor. El lezzetime güveniyor. Biz bir araya geldiğimizde kaybettiğimiz bir maç yok. O yüzden doğru bir karardı'' şeklinde konuştu.

masterchef-all-starda-sezonun-ilk-takim-kaptani-belli-oldu-002.jpg

KIRMIZI TAKIMDA YER ALAN İSİMLER

Eray Aksungur
Dilara Başaran
Burcu Önal
Çağatay Akgül
Batuhan Bayır
Büşra Zambak
Rıfat Yurttaş
Tolga Şener
Berker Başmanav
Eda Karabulut

MAVİ TAKIMDA YER ALAN İSİMLER

Sergen Özen
Tahsin Küçük
Esra Tokelli
Tanya Kilitkayalı
Sefa Okyay Kılıç
Ayaz Geçer
Güzide Mertcan
Mert Yılmaz
Gamze Tosun
Suna Aydın

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler