Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek?

Joker 2 filminin ne zaman vizyona gireceği ve filme dair detaylar araştırılıyor. Filme dair birçok bilgi haberimizde.

Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek?

Arthur Fleck'in yaşamına odaklanan Joker filminin devamı niteliğindeki "Joker: Folie à Deux" 4 Ekim 2024'te izleyiciyle buluşacak.

Film, Amerikan Sinema Filmleri Derneği tarafından yaş sınırlaması getirilen "R Rated" kategorisine dahil edildi, yani 17 yaş ve üzeri izleyicilere hitap edecek. Bu yaş sınırlaması ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir.

Cinsellik, çıplaklık ve şiddet gibi unsurları içermesi sebebiyle film bu derecelendirmeyi aldı. İlk filmin elde ettiği 1 milyar 74 milyon 458 bin 282 dolarlık hasılatla, Joker serisi tüm zamanların en yüksek hasılatlı filmlerinden biri olarak kayıtlara geçti.

joker-2.webp

Filmin kadrosunda Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland ve Harry Lawtey gibi isimler yer alacak.

Warner Bros'un yapımcılığını üstlendiği ilk Joker filmi, DC evreninin en ikonik kötü karakterlerinden biri olan Joker'in trajik hikayesini anlatıyordu. Arthur Fleck adlı karakterin, komedyenlik ve palyaçoluk yapma çabalarıyla geçen ve psikolojik sorunlarını ele alan film, karanlık ve dramatik tonuyla büyük beğeni toplamıştı, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden tam not almıştı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler