Hindistan'da 23 yaşındaki model, modellik ajans sahibi tarafından tecavüze uğradı!

Hindistan'ın Mumbai şehrinde modellik ajansı sahibi bir adam, evlenme vaadiyle kandırdığı 23 yaşındaki modele tecavüz etti. Model, adamla evlenme vaadi ile tanıştığını, sinemada film izledikten sonra kendisini tenha yere götürüp tecavüz ettiğini söyledi.

Hindistan'da 23 yaşındaki model, modellik ajans sahibi tarafından tecavüze uğradı!

Hindistan'ın Mumbai şehrinde bir adam evlenme vaadi ile kandırdığı 23 yaşındaki bir modele tecavüz etti.

POLİS EKİPLERİ ÇALIŞMA BAŞLATTI

Model, ismi Tanveer Akhtar Lake Khan olan adamla evlenme vaadi ile tanıştığını ve sinemada film izledikten sonra kendisini tenha bir yere götürüp tecavüz ettiğini söyledi. Mumbai polisi, tecavüz şüphelisi Khan'ın yakalanması için çalışma başlattı.

gtret6g.jpg

Model, 2020 yılında Khan'a ait modellik ajansında çalışmaya başladıktan sonra Khan'ın kendisine ilgi göstermeye başladığını, daha sonra kendisi ile evlenmeye niyeti olduğunu söyleyince Khan'a inanıp kendisi ile ilişki yaşamaya başladığını ifade etti.

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler