Hadise'nin paylaştığı hikaye herkesin aklını karıştırdı! Yeni bir aşk mı?

Mehmet Dinçerler ile evliliği olaylı şekilde son bulan Hadise'nin adı uzun süredir birçok farklı kişiyle aşk dedikodularına karışmıştı. Hadise, paylaştığı Instagram hikayesindeki gizemli beyefendiyle magazin dünyasının kafasını karıştırdı.

Hadise'nin paylaştığı hikaye herkesin aklını karıştırdı! Yeni bir aşk mı?

Magazin dünyasında özel hayatıyla en çok merak edilen isimlerinden birisi de Hadise.

Yaşadığı ilişkiler, olaylı ayrılıkları ve son olarak Mehmet Dinçerler ile yaptığı evlilik derken oldukça hareketli bir özel hayatı var kendisinin. Gözlerden uzak ve gizli bir törenle dünyaevine giren Hadise, birkaç aylık evlilik süreci sonrası olaylı bir şekilde boşanmışlardı.

hhdfhg.jpgİddialara göre Mehmet Dinçerler'in muhafazakar ailesi, Hadise'nin kılık kıyafet ve tavırlarını beğenmemiş bu da ikili arasında büyük tartışmalara neden olmuştu.

uzz.jpgMehmet Dinçerler'in ardından adı önce birçok kez iş birliği yaptığı rapçi Murda sonrasında ise Uzi ile anılan Hadise'nin erkek seçimindeki başarısızlığı da gündem olmuştu

Bu iddiaları kesin bir dille reddeden Hadise, kendisini adeta işine ve kariyerine adamıştı! Yeni şarkısı için kamera karşısına bile geçmişti bu yoğun tempoda! Konser maratonuna kısa bir tatil molası veren Hadise, yaptığı paylaşımlarla çok konuşuldu.

ghh.jpgEn çok konuşulan paylaşımlarından birisi de gizemli bir beyefendi ile oldu! Hadise'nin sadece kolu görünen bir beyefendi ile attığı hikayede kalp emojisi kullanması da dikkatlerden kaçmadı!

ghhh.jpgghfghfhg.jpg​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin