Hadise'den sürpriz konser! Tır'ın içinden çıktı

Şarkıcı Hadise, geçtiğimiz gün bir markanın yaptığı kampanyanın sürprizi kapsamında Şişli’de bulunan bir AVM’nin önünde öğlen saatlerinde konser verdi.

Hadise'den sürpriz konser! Tır'ın içinden çıktı

Hadise son günlerde çıkardığı yeni şarkısının klibiyle şimdilerde gündemdeki yerini koruyor. Klip çekimlerinden cesur kostümler tercih ederek gözleri üzerine çeken şarkıcı Hadise bir markanın yaptığı kampanya kapsamında Şişli’de bulunan bir mekanda gerçekleşen etkinlik kapsamında bir TIR'ın içinden çıkarak konser verdi. Ünlü ismin renkli anları, anbean kameralara yansıdı.

Hem özel hayatı hem de çıkardığı başarılı şarkılarla gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile 5 ay süren evliliğinin ardından kendini işe vermişti.

Hadise ve Murda'nın yeni şarkısı Sen Dönene Kadar, hem sözleriyle hem de film tadındaki klibiyle büyük beğeni toplamıştı. Çiftin birbirlerine olan yakınlığı aşk dedikodularını beraberinde getirmişti.

Şarkıcı Hadise, son olarak geçtiğimiz gün bir markanın yaptığı kampanyanın sürprizi kapsamında Şişli’de bulunan bir AVM’nin önünde öğlen saatlerinde konser verdi.

AVM'deki insanların karşısına beklenmedik bir şekilde TIR'ın içinden çıkan ünlü isim, “Hiç beklemiyordunuz değil mi? Burda olmak çok güzel arkadaşlar, sanırım ilk kez Türkiye’de böyle bir şey yapılıyor" diye konuştu

"Bu güzel deneyimi beraber yaşadığımız için çok mutluyum" diyen Hadise, şöyle devam etti: Bugün enerjimizle ve neşemizle günümüzü güzelleştirelim. Sevenlerimi şaşırtmayı ve onlara eşsiz deneyimler sunmayı çok seviyorum. Benimle olduğunuz için teşekkür ederim. Hadi hep beraber şarkı söyleyelim."

hadiseden-surpriz-konser-tirin-icinden-cikti.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin