Serdar Ortaç canlı yayında küfürler yağdırmıştı! Açıklama yaptı

Açtığı canlı yayında uygunsuz konuşmalarından dolayı kısıtlandığı için küfürler savuran Serdar Ortaç, yeni bir yayın açarak kendisini savundu.

Serdar Ortaç canlı yayında küfürler yağdırmıştı! Açıklama yaptı

Konserleri ve şarkılarının yanı sıra TikTok uygulaması üzerinden açtığı yayınlarla adından söz ettiren Serdar Ortaç, bir yayınında uygunsuz konuşmalarından dolayı kısıtlandığı TikTok'a küfürler savurdu. Gelen tepkilerin ardından konuyla ilgili konuşan Ortaç, o yayında alkol ve ilaçların etkisinden dolayı kendisinde olmadığını söyledi.

"ORADA BEN DEĞİLİM, HASTALIK VE İÇKİ"

Açtığı yeni yayında daha önce küfür etmesiyle ilgili açıklama yapan Serdar Ortaç, "Sinir krizi geçirdim abi, oradaki ben değilim. İki şişe alkol, 10 tane ilaç içmiştim. TikTok'u ben nasıl kapatacağım abi? Onu devlet yapar inşallah. Bir hastalık, MS, içki. Benim suçum yayın yapmak ve yaparken de içki içmek. Benim eşekliğim" ifadelerini kullandı. Şarkıcı, küfür ettiği videodan dolayı annesinin de kendisine tepki gösterdiğini sözlerine ekledi.

jhghj.jpg

Kaynak:Haberler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin