Büyük annesine bir bakın! Meğer o usta ismin torunuymuş

O Kız dizisinde Ozan karakterini canlandıran Cengiz Orhonlu, son zamanlarda merak edilip araştırılan ünlüler arasında yer alıyor.

Büyük annesine bir bakın! Meğer o usta ismin torunuymuş

Orhonlu'u araştıran internet kullanıcıları şoke eken gerçekle karşılaştı. Meğer o müzik efsanesinin torunuymuş! Bakın Cengiz Orhonlu'nun bu yeteneğinin ardından kim çıktı?.O Kız dizisinde Ozan karakteriyle ilgi toplayan genç oyuncu Cengiz Orhonlu başarılı performansıyla kitlesi edindi.Yeni dizi seyirciyi pek çok yeni yüzle buluşturdu.O isimlerden biri de Cengiz Orhonlu oldu.Genç oyuncu sadece oyunculukla değil aynı zamanda müzikle de uğraşıyor.

GENLERİNDEN GELİYOR….

Bunda ise ailesinin payı büyük. Çünkü Orhonlu bir müzik efsanesiyle aynı aileden.Enerjisi ve tarzıyla çok konuşulan Cengiz Orhonlu'nun ailesi müzisyen bir aile.Nitekim Orhonlu dizinin yayınlanan son bölümünde müzik yeteneğini konuşturmuştu.

BAKIN KİMİN TORUNU ÇIKTI

Büyük annesine bir bakın! Meğer o usta ismin torunuymuş

Cengiz Orhonlu'ya müzikle bu kadar içli dışlı yapan ise Kamuran Akkor. Çünkü Cengiz Orhonlu, Kamuran Akkor'un torunu.

Kamuran Akkor ve torunu Cengiz Orhonlu, "Kelebekler Özgürdür" adlı oyunda anne-oğlu rolleriyle birlikte sahneye çıkmıştı.Cengiz Orhonlu buradaki rolüyle genç yetenek ödülü almıştı.

Büyük annesine bir bakın! Meğer o usta ismin torunuymuş

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin